Kakav blam Serhia Ramosa zbog Mesijeve žene! (FOTO)

Fudbaler Reala, umesto slike svoje bebe i supruge, na fotomontaži kojom je sumirao godinu na izmaku, postavio fotku Mesijevog sina?!

  • 1

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos nije mogao ni da pretpostavi kakvu će glupost da napravi kada je na svom instagram profilu kolažem fotografija sa najmilijima, suprugom i sinom, želeo da sumira prethodnu godinu.

>>> Fudbaler potpisao za Barsu i dobio otkaz posle 7 sati, jer je navijač Reala!

Pored zajedničkih fotografija postavio je još jednu, onu koja ga je naterala da brže bolje ukloni status, ali već je bilo prekasno...

Sporno u svemu je to što je fudbaler sa najdužim stažom u "Kraljevskom klubu" greškom postavio fotografiju Mesijevog sina, tačnije njegove ruke koja drži prst supruge Argentinca Antonele Rokuco, čime je želeo da napravi paralelu sa rođenjem njegovog sina 2014. godine.

Potpuno je neverovatno da je Ramos ili ko je već autor ovog dela, od svih slika majke i bebe koje postoje, postavio baš fotografiju sina i supruge ikone najvećeg rivala Real Madrida.

Naravno, nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada su Ramosovi fanovi primetili ovu nelogičnost i lavinom komentara mu posavetovali da ukloni sporan sadržaj.

Foto: printscreen/90min.com Foto: printscreen/90min.com
Foto: instagram/antoroccuzzo88 Foto: instagram/antoroccuzzo88

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mickey zmaj

    1. januar 2016 | 21:45

    Mozda je to ipak Ramosov sin, znate i sami da u tim španskim serijama se nikad ne zna ko je kome, kako i sta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA