Koga su navijači Zvezde izabrali za ličnost godine?

Trener fudbalera Zvezde sa 40% glasova dobio priznanje navijača za učinjeno u 2015. godini

  • 9

Navijači Crvene zvezde, okupljeni na forumu portala Redstarbelgrade.info održali su tradicionalni izbor za ličnost godine u kome su izabrali Miodraga Božovića.

>>> GROFOVE NOVOGODIŠNJE ŽELJE: Štoper Argentinac ili Kolumbijac, bivši fudbaler Bajerna i talenti iz regiona (VIDEO)

Trener fudbalera crveno-belih je dobio najviše glasova u anketi (40%) i iza sebe je ostavio Dejana Radonjića (29,1%) i Natašu Kovačević (8,4%), dok su ostali kandidati dobili još manji broj glasova.

Božović je u Zvezdi tek pola godine, ali je sa fudbalerima napravio značajan rezultat, pošto crveno-beli posle prvog dela sezone imaju čak 26 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan, i veoma su blizu osvajanja titule već sada.

>>> Sa Radonjićem na kafi: Kako dovodi pojačanja, koliko će biti u Zvezdi, kom treneru nije bio omiljeni igrač (FOTO)

Radonjić je u 2015. godini sa Zvezdom osvojio sve trofeje i doveo je ekipu u TOP 16 fazu Evrolige, ali su pristalice crveno-belih prednost ipak dale treneru fudbalskog kluba.

Nataša Kovačević je bila jedna od heroina protekle godine, pošto se vratila na teren posle teške povrede u saobraćajnoj nesreći iz 2013. godine, kada joj je amputirana leva noga.

Snagom volje pokazala je da sve može da se postigne kada čovek veruje u sebe i svoje snove, i postala je primer mladima u Srbiji, što su prepoznali i Zvezdaši, za čiji ženski košarkaški klub Nataša igra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    2. januar 2016 | 00:56

    Natasa treba da bude simbol hrabrosti i upornosti. U skolama treba daci pričati o njenom životu da deca budu kao ona a ne Kiki i Stanija

  • Звездаш

    2. januar 2016 | 02:11

    Обожавам Звезду и све везано за њу, али, Наташа, и да није из црвенобеле породице је дефинитивно личност године далеко шире од Србије!

  • Srbin

    1. januar 2016 | 23:21

    Terzić on je tako pošten i tako Uspešan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA