Fudbaler Reala vozio 200 km na sat bežeći od policije! (VIDEO)

Filmska potera za Kolumbijcem!

  • 1

Fudbaler Real Madrida Hames Rodrigez napravio je potpunu pometnju među policijom vozeći se na trening u sportski centar "Valdebebas".

>>> Policajac grmeo na zvezdu Reala: Gde si pošao?! (VIDEO)

U svom superluskuznom audiju "R8" Kolumbijac je zbog brze vožnje privukao pažnju policije, i krenula je potera slična onoj koja se viđa samo u akcionim filmovima, prenose španski mediji.

Policijski presretači uspeli su da sustignu Rodrigeza i preko razglasa ga upozore da stane, na šta se ovaj nije obazirao, već je ubrzao i umakao pratiocima.

Kolumbijac je ubrzo stigao do trening centra Reala, ali su se odmah iza njega tamo pojavile i pojačane policijske snage koje su posle kraćeg objašnjavanja sa obezbeđenjem "Kraljevskog kluba", prošle kapiju i dale se u potragu za odbeglim fudbalerom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada su ga konačno pronašli, legitimisali su ga, pregledali dokumenta i, kako stvari stoje, protiv njega će biti podignuta prijava zbog brze vožnje i izazivanja opšte opasnosti.

Ustanovljeno je da je Rodrigez je vozio 200 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljena brzina 100 km/h!   

Džejms je, prenose Španci, pravdao svoj postupak misleći da su u pitanju otmičari, pa zbog toga nije želeo da zaustavi vozilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    2. januar 2016 | 19:17

    Pa i jesu otmicari. Sad ce lepo da ti otmu vozacku dozvolu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA