BOŽIĆ: Pribijeni smo uza zid, ali znam šta treba da radimo u toj situaciji!

Crno-bele u Nikšiću u ponedeljak od 21.00 očekuje meč protiv Sutjeske, a trener ekipe iz Humske je svestan da nema prava na kiks

  • 24

Partizan Novu godinu započinje utakmicom u Nikšiću, gde u okviru 18. kola ABA lige igra protiv Sutjeske. U prvom ovosezonskom susretu dva tima, crno-beli su savladali Crnogorce u Pioniru rezultatom 75:67.

>>> Grobari bakljadom čestitali Vujoševiću Novu godinu (FOTO)

U ekipi Partizana neće biti povređenog Mihajla Andrića, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Božiću.

Trener crno-belih je pred polazak na put istakao je da njegov tim očekuje veoma teško gostovanje u Nikšiću.

- Sutjeska igra dobro, naročito na domaćem terenu. Dodatno su pojačali svoj sastav i znamo da će uraditi sve kako bi napravili atmosferu iz koje će probati da dođu do pobede - rekao je Božić, koji je svestan težine trenutne situacije u kojoj se nalazi njegova ekipa.

- Mi smo pribijeni uza zid i u sutrašnjem meču moramo pružiti i više od svog trenutnog maksimuma ukoliko želimo da dođemo do pobede. Imamo obavezu jedni prema drugima i prema dresu koji nosimo da na svakom delu terena, u svakom trenutku budemo na tom nivou – podvukao je Božić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mladi bek Partizana Petar Aranitović takođe smatra da crno-bele očekuje izuzetno težak meč u Nikšiću.

- Sutjeska je nedavno dovela dva iskusna igrača i tako se dodatno pojačala u odnosu na dosadašnji deo sezone. Sa druge strane, nakon poslednje utakmice mi smo dobro trenirali i spremni smo za sve što nas u Nikšiću očekuje – istakao je Aranitović.

Meč u Nikšiću počinje u ponedeljak, 04. januara u 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA