Da li je vreme da kapiten Partizana potpiše za Sarajevo?

Mediji u Bosni objavljuju da je Stefan Babović na korak od Koševa i da ga samo sitnice dele od transfera u ekipu Miodraga Ješića

  • 36
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mediji u Bosni i Hercegovini bruje o navodnom transferu Stefana Babovića u Sarajevo. Kapiten Partizana u odsustvu Saše Ilića, nezadovoljan je tretmanom u Humskoj od strane navijača i po završetku polusezone navodno je to saopštio sportskom direktoru Ivici Ilievu i predočio mu da želi da raskine ugovor.

Iliev je potvrdio da Partizan Baboviću neće praviti problem za prelazak u drugi klub. Prvo se pominjala Vojvodina, koju trenira Nenad Lalatović, zet Stefana Babovića.

>>> Kog zaboravljenog igrača Partizana, Ivan Tomić vadi iz naftalina?

Podsetimo, Sarajevo sa klupe predvodi Miodrag Ješić, bivši trener Partizana, koji želi da pojača vezni red. Portali u Bosni navode da je dogovor blizu i da su pregovori u poodmakloj fazi, te da Babovića samo sitnice dele od transfera.

Ukoliko dođe do transfera, biće to jedan od istorijskih, a pitanje je i kako će na to reagovati navijači Sarajeva, Horde zla, koji nisu previše prijateljski nastrojeni prema Srbima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HZ

    3. januar 2016 | 15:46

    Zadnja rečenica je totalno nepromišljena i izvan svake pameti. Pa nisu Hordaši toliko primitivni. Ne znam kad je to bio neki incident s nekim srpskim igračem ili čak trenerom. Miodrag vodi FK Sarajevo, igraju i Srbi i Hrvati i Makedonci, nikad nikakvih problema nije bilo na toj osnovi. Pozdrav.

  • Rsa

    3. januar 2016 | 16:09

    Nemoj tako da pisete u Sarajevu igraju 4 Bosnjaka sve su Srbi, Makedonci i Hrvati , problema nema niti je bilo kad po tom pitanju ...

  • Jugos

    3. januar 2016 | 15:49

    Realno, kad se pogleda istorija, Partizan i Sarajevo su imali uvek dobre odnose, tako da ne vidim razlog zasto ne bi igraci Partizana igrali za Sarajevo... nek je sa srecom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA