Emeri trener Spartaka iz Moskve

Sva je prilika da će Španac biti još jedan inostrani stručnjak u ruskom fudbalu, pošto na kraju sezone odlazi iz Valensije

  • 0

Unaj Emeri na kraju sezone odlazi iz Valensije, a Valerij Karpin napušta klupu moskovskog Spartaka. Tako se otvorila mogućnost da Španac bude još jedan inostrani trener u ruskom fudbalu.

Ugovor s njim trebalo bi da bude potpisan na 2+1 godinu. Karpin ostaje generalni direktor, pa će tako da sarađuje sa svojim saigračem iz Real Sosijedada 1996. Ostaje da se vidi hoće li na upražnjenu Valensijinu klupu da sedne njen nekadašnji igrač Miroslav Đukić, koji s Valjadolidom grabi kroz drugu ligu ka najboljem društvu.

Emeri je s Valensijom u prethodne dve sezone bio treći, tj. prvi pratilac španskih velikana Barselone i Reala. "Slepi miševi" zauzimaju treće mesto i dva kola pre kraja ovogodišnjeg prvenstva, a to je pozicija koja direktno vodi u Ligu šampiona. Četvrtoplasirana Malaga ima tri boda manje.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA