Rat u Istanbulu: Galatasaraj otima Feneru Andriju Živkovića?

Slavili su Sašu Ilića, hoće li i Andriju?

  • 12
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Listi zainteresovanih timova za fudbalera Partizana Andriju Živkovića priključio se i Galatasaraj, prenosi turski Hurijet.

Trener turskog velikana Mustafa Denizli podneo je zahtev upravi kluba da počne pregovore sa Partizanom oko transfera Živkovića.

Hurijet piše da će uprava uslišiti želju trenera i pokušati da dovede Živkovića, čija se cena kreće oko šest miliona evra i na taj način potpisati prvog fudbalera Partizana još od Saše Ilića koji je u slavnom klubu igrao u periodu 0d 2005. do 2007. godine.

Međutim, imaće jaku konkurenciju pošto talentovanog napadača žele još Benfika, Borusija iz Dortmunda, Mančester Siti, Čelsi...

Živković, član omladinske reprezentacije Srbije koja je na Novom zelandu postala prvak sveta, jesenas je bio najbolji fudbaler Partizana sa 12 golova i osam asistencija u svim takmičenjima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    6. januar 2016 | 12:02

    A, pjuvali ste me skoro, zbog komentara da ce doticni zavrsiti u Turskoj!

  • 777

    6. januar 2016 | 14:53

    Ne razumem? Grujic ode u Liverpul za 7 miliona a Andrija za 6? Decko odigrao toliko utakmica u nasem prvenstvu, u kvalifikacijama za LS u evropskim utakmicama, nadavao se golova, bio najbolji igrac na SP a proglasen onaj Brazilac i to pošteno nezasluženo i vredi manje od igraca koji je odigrao 20tak utakmica u CZ? Ja nemam nista protiv odlicnog ,mladog i talentovanog Gruica ali gde se on dokazao u nasem prvenstvu? Pa svi pljujete nase prvenstvo? Sta je odigrao u Evropi, koliko je golova postigao? Nula. Pa kako onda vise vredi u parama?

  • veteran

    6. januar 2016 | 12:33

    @Pravda Mali sedi dole 1 ! Turska...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA