EVERTON PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ! Iliev: Za 10 minuta sam video da je pravi za Partizan!

Sportski direktor crno-belih presrećan zbog dolaska Brazilca u Humsku

  • 20

Partizan je predstavio i četvrto pojačanje ove zime - Everton Luiz je stigao u Humsku i potpisao ugovor na dve i po godine.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nije krio oduševljenje prilikom predstavljanja zadnjeg veznog koji je iz Sent Galena stigao u Beograd. Priznao je da je rekao ''on je taj'' posle samo 10 minuta gledanja Evertonovih igara.

- Dobio sam CD jednog njegovog saigrača iz Sent Galena, skauti su bili neodlučni. Ali bilo mi je dovoljno da pogledam samo deset minuta te utakmice. Odmah sam rekao: ''Neću tog, hoću Evertona''. I tu je krenula cela priča. Posle smo odgledali celu polusezonu. Znamo više o njemu nego on sam o sebi. Okrenuli smo celu Evropu, i nebo i zemlju da dođemo do njega u Brazilu - rekao je Iliev na predstavljanju i dodao:

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Mi smo najavili bombastično naš prelazni rok. Dolazak Evertona je pokazatelj da nismo pucali u prazno već da smo imali pokriće za sve to. Ne pamtim kada se na ovakav način doveo stranac u našu zemlju. Ovog igrača niko nije nudio. Ovaj transfer je realizovan onako kako to rade veliki evropski klubovi. Bio nam je potreban ovakav igrač i mi smo ga našli.

Brazilski fudbaler nije mnogo govorio na predstavljanju.

- Privukla me je veličina kluba. Veoma su me lepo dočekali ovde. Čuo sam se i sa Kleom, ne poznajemo se lično, ali sam dobio broj od zajedničkog prijatelja. Rekao mi je da je grad miran - jasan je Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obi

    6. januar 2016 | 15:44

    Polako Ilijeve.vidjećemo hoćeli se ta tvoja bomba aktivirati.

  • Cacak

    6. januar 2016 | 15:42

    Koja izjava coveka na predstavljanju, smejurija...

  • Pana

    6. januar 2016 | 17:44

    Vidjet cemo,pa i Fabrisio je bio bomba,samo vlazan eksploziv,pa neeksplodira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA