LIVERPUL POTVRDIO GRUJIĆA: Zvezdin fudbaler još 6 meseci na Marakani!

Engleski klub i srpski vezista su se napokon obavezali na vernost

  • 19

Marko Grujić je definitivno novi igrač Liverpula koji je putem zvaničnog sajta potvrdio dolazak veziste Crvene zvezde na Enfild.

Redsi su takođe istakli da će Marko ostati u Zvezdi još šest meseci kao pozajmljen igrač, te će se na leto priključiti izabranicima Jirgena Klopa.

>>> Ova novinarka će pratiti Grujićeve partije u Liverpulu (FOTO)

- Veoma sam srećan i uzbuđen što sam potpisao ugovor. Jedva čekam da zaigram za Liverpul i da počnem sa treninzima, ovde u Melvudu - rekao je Grujić:

- Razmišljao sam koja je sredina najbolja za moj napredak i shvatio da je to Liverpul. Želim da igram pred jednim od najgalsnijih navijača u Evropi.

Srpski vezista je prvo pojačanje Jirgena Klopa otkako je seo na klupu Redsa koji će Zvezdi platiti sedam miliona, s tim da će crveno-beli ''vratiti'' milion za šestomesečnu pozajmicu.

- Marka smo dugo gledali i srećno smo što je s nama. Marko je veliki talenat i skauti Liverpula su mi odmah skrenuli pažnju na njega. Gledao sam ga, razgovarao s njim... On je sjajan dečko koji ima važnu ulogu u Zvezdi, najboljim timom u Srbiji - rekao je Klop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djenka 1989

    6. januar 2016 | 15:59

    Svaka čast majstore, da postaneš najbolji igrač na planeti, a jednog dana da se vratiš da igraš ligu šampiona sa zvezdom, puno sreće legendo

  • GATE7

    6. januar 2016 | 15:37

    Gruji zelim sve najbolje i decko je na svom mestu...mislim da je trebalo da ostane tamo a da se ona milka ulozi u pojacanja i da sew napadne grupna faza lige sampiona iz svog raspolozivog oruzja,titula je i ovako nasa,bez dileme a po meni decko rizikuje ne daj Boze neku povredu...ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!!!!!!!

  • Crna Gora

    6. januar 2016 | 15:31

    Srecno Marko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA