Prvi intervju Grujića na Enfildu: Titula sa Zvezdom, pa kao junak stižem u Liverpul! (VIDEO)

Srpski vezista već je razgovarao sa novinarima slavnog engleskog kluba

  • 33

Nedugo pošto su objavili da je Marko Grujić njihov fudbaler, Liverpul je pustio i prvi intervju koji je doskorašnji vezista Crvene zvezde dao za novi klub.

U njemu je govorio najviše o samom dolasku u klub, ali nije zaboravio Zvezdu i sna koji je imao kao klinac. Naravno, navijači Redsa su takođe bili nezaobilazna tema, a mi vam prenosimo nekoliko najzanimljivijih pitanja na koje je Marko odgovarao.

>>> Ova novinarka će pratiti Grujićeve partije u Liverpulu (FOTO)

U Liverpulu su mu najpre poželeli dobrodošlicu i pitali su ga kako se oseća u momentu kada je potpisao ugovor.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što sam potpisao ugovor. Jedva čekam da zaigram za Liverpul i da počnem sa treninzima, ovde u Melvudu - rekao je Grujić.

Potom ih je interesovalo kako je tekao razgovor sa Jirgenom Klopom.

- Rekao mi je da moram biti opušten jer dolazim u veliki klub. Najveći u Evropi. Zvao me je pre mesec dana telefonom i nedugo nakon toga sam shavtio da je ovo najbolji korak za moje napredovanje.

Printskrin: LFCTV Printskrin: LFCTV

Grujić se zatim osvrnuo i na Crvenu zvezdu i ligu Srbije, povratku na Marakanu na pozajmicu.

- Moram se koncentrisati sada kako bih završio započet posao. Kada sam bio klinac, sanjao sam da sa Zvezdom osvojim titulu. Veoma sam blizu toga. Želim da završim sezonu sa svojom crveno-belom familijom, a onda da se fokusiram na obaveze u Liverpulu.

- To bi značilo da bi kao junak došao u Liverpul, sa titulom osvojenom u Srbiji. Mislim da ću i u Liverpulu onda biti bolji.  Navijačima obećavam da ću dati 200 odsto sebe i na treninzima i na utakmicama.

Novinare je interesovalo i to da li je Grujić gledao Premijer ligu, pogotovo Liverpul.

- U poslednja dva meča gledao sam svaki meč Liverpula. Gledao sam i ranije, ali ne toliko kao i od momenta kada sam povezivan sa klubom. Imali smo nesreću na nekim mečevima, ali mislim da možemo završiti među prve četiri ekipe - rekao je Grujić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navijači su bili nezaobilazna tema, a Grujić ih je odmah okarakterisao kao ''naši''.

- Poznata mi je atmosfera na Enfildu. Gledao sam i video iz Melburna kada je Liverpul igrao pred 100.000 naših navijača. Kako pevaju ''You’ll Never Walk Alone''... Među najboljima su u Evropi.

Podršku mu je pružio i štoper Redsa Dejan Lovren.

- On je iz Hrvatske koja se graniči sa Srbijom. Pričamo istim jezikom. Pričao mi je o veličini tima i savetovao me da dođem ovde - jasan je bio srpski vezista.

Kompletan Grujićev intervju možete PROČITATI OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tegi debela striptizeta

    6. januar 2016 | 16:11

    Grujo majstore sve najbolje ti zelim,neka te zdravlje sluzi i samo napred!!!!

  • Vucz

    6. januar 2016 | 18:46

    Da je srece pa da se radujemo zajedno Zvezdinim uspesima, odlazis a tvoji snovi ostaju nedosanjani ali odlazis kao spasitelj, neka tvoj odlazak bude poslednji kojem sam se radovao i tugovao u isto vreme,neka te zdravlje i sreca sluzi radovacu se tvojim golovima i sanjati iste snove kao i ti da nam Zvezda sija kao nekad....

  • Semajlirane pufne

    6. januar 2016 | 21:08

    Svaka čast!!!ne pamtim kada je poslednji put neki igrač iz naše lige otišao odmah u tako veliki klub..nece ti biti lako i srećno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA