PLS: Grom prekinuo susret u Kruševcu!

Zbog nestanka struje prekinut meč kod 3:1 za Napredak protiv Banata. Mladenovac u Nišu sasečen spornim penalom, Sloga prišla na bod Donjem Sremu

  • 0

Grom koji je udario u obližnju trafo stanicu doveo je do nestanka struje na stadionu "Pod Bagdalom", pa je meč Napretka i Banata okončan u 75. minutu kod rezultata 3:1 jer se meč igrao u večernjem terminu, a reflektori nisu mogli da se osposobe za rad.

Neočekivana situacija na svu sreću nije imala veće posledice, pa će meč Prve lige Srbije biti završen u naknadno određenom terminu.

U ostalim mečevima 28. kola kiksevi vodećeg tandema učinili su takmičenje još zanimljivijim i "pozvali" su prve pratioce da im još više priđu u borbi za elitu.

Radnički je u Nišu odigrao vatrenih 3:3 protiv davljenika Mladenovca i propustio priliku da se odlepi rivalima. Ali, uzimajući u obzir situaciju na terenu, čak je i ovaj bod premija za Nišlije. Vodili su domaći 1:0, ali su potom Mladenovčani napravili fantatstičan preokret i poveli 3:1. Držali su vođstvo sve do finiša meča, ali nisu izdržali. Pajkić je prvo smanjio rezultat, da bi golom iz sumnjivo dosuđenog penala u sudijskoj nadoknadi doneo bod Nišlijama. Gosti su žestoko protestovali zbog suđenja, ali su morali da se zadovolje bodom. Ipak, i bod im mnogo znači u borbi za opstanak.

Remi Radničkog nije iskoristio Donji Srem, koji je poražen na gostovanju Proleteru i sada zaostaje tri boda za Nišlijama, a samo bod Slogi, koja je slavila na gostovanju Mladom Radniku i gurnula ga ka ispadanju u treću ligu. Ovi rezultati idu na ruku i kruševačkom Napretku, čije su nade o plasmanu u elitu oživele, pod uslovom da pobedi u većini mečeva do kraja.

PRVA LIGA SRBIJE 28. KOLO

Bežanija - Sinđelić 2:1

Radnički Sombor - Teleoptik 1:0

Čukarički - Mladost 0:0

Inđija - Novi Sad 1:0

Mladi radnik - Sloga 1:3

Radnički Niš - Mladenovac 3:3

Proleter - Donji Srem 2:1

Srem - Kolubara 0:3

Napredak - Banat 3:1 (prekid)

Tabela: Radnički Niš 52, Donji Srem 49, Sloga (K) 48, Inđija 43, Bežanija 42, Proleter 42, Teleoptik 40, Napredak (-1) 40, Novi Sad 39, Mladost 39, Banat (-1) 36, Kolubara 36, Mladenovac 34, Radnički Sombor 34, Mladi radnik 29, Čukarički 27, Sinđelić 25, Srem 17 bodova.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA