Slika za pamćenje: Divac i Stojaković grlili Brajanta (FOTO)

Dirljiv prizor u Sakramentu

  • 2

"Sleep Train" Arena, koju smo nekada znali kao "Arko Arenu" poslednji put u akciji je videla jednu od najvećih zvezda košarke Kobija Brajanta.

>>> Sakramento se poklonio Brajantu: Kingsi sprečili senzacionalan preokret Lejkersa! (VIDEO)

As Lejkersa odigrao je poslednju utakmicu u profesionalnoj karijeri protiv velikog rivala iz Kalifornije i ovoga puta, za razliku od svih ranijih, navijači Kingsa ga nisu dočekali kao "neprijatelja". Priredili su mu doček za pamćenje. Kako i dolikuje.

Prilikom predstavljanja i čitanja njegovog imena pre početka utakmice, Brajant je pozdravljen ovacijama i na isti način je ispraćen sa mesta gde je nekada, sa šampionskim sastavom Lejkersa, vodio žestoku borbu protiv Vebera, Divca, Stojakovića i ostalih igrača te sjajne generacije Sakramenta.

Foto: TNT/printscreen Foto: TNT/printscreen

Oproštaju Brajanta od Sakramenta prisustvovali su upravo Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, kao i Peđa Stojaković, takođe angažovan u klubu, koji su se na kraju utakmice srdačno izgrlili sa nekada velikim rivalom.

Treba ovde još jednom podsetiti da su Brajant i Divac sudbinski povezani budući da su Lejkersi sada već davne 1996. godine trejdovali Divca za tada 17-godišnjeg rukija Kobija.

Ostalo je, kažu, istorija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA