Bjelica izblamirao Kralja: Srbin lupio strašnu rampu Džejmsu! (VIDEO)

Srpski košarkaš u akciji "jedan na jedan" na fantastičan način zaustavio jednog od najboljih igrača današnjice

  • 3

Klivlend Kavalirsi i Lebron Džejms protutnjili su Mineapolisom gde su imali lak zadatak protiv Timbervulfsa, vrlo loših Timbervulfsa, savladavši ih rezultatom 125:99, što je bila šesta uzastopna pobeda Kavsa protiv "čopora".

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ponovo je bio marginalizovan od strane trenera, odigrao je jedva deset minuta, ali se ipak pobrinuo za jedan od najboljih poteza utakmice.

U direktnom duelu protiv verovatno najjačeg košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa, Bjelica je sjajno reagovao u odbrani i lupio fantastičnu rampu "kralju" koji je pobegao našem igraču, ali ne i njegovim dugim rukama.

Bjelica je za vreme provedeno u igri imao samo jedan šut ka košu, jedan promašaj.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

U redovima pobedičkog tima briljirao je Džej Ar Smit sa rekordom sezone od 27 poena. Uz njega istakao se i bivši dugogodišnji igrač Minesote Kevin Lav sa 20 poena. Džejms se zaustavio na 13 poena, a nedostajale su mu dve asistencije za "tripl-dabl".

Najbolji kod Minesote bio je Endrju Vigins sa rekordom karijere, 35 poena.

U noći između petka i subote od srpskih košarkaša samo je još Nikola Jokić izlazio na parket, ne i Boban Marjanović, čiji je San Antonio upisao 22. uzastopnu pobedu na svom terenu, protiv Njujorka u izuzetno neizvesnoj utakmici, rezultatom 100:99.

Jokićev Denver je protiv Memfisa poražen 91:84 uz vrlo dobru partiju srpskog centra, koji je postigao 9 poena, bez promašaja iz igre za blizu 19 minuta u igri.

Rezultati

Vašington - Toronto 88:97

Bruklin - Orlando 77:83

Memfis - Denver 91:84

Milvoki - Dalas 96:95

Minesota - Klivlend 99:125

Nju Orleans - Indijana 86:91

San Antonio - Njujork 100:99

Finiks - Majami 95:103

Portland - Golden Stejt 108:128

Los Anđeles Lejkers - Oklahoma 113:117

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA