Ćurković oštro sa Grobarima: Napao sam vođu navijača, ćutao je!

Prvi čovek kluba iz Humske otkrio da je nedavno imao verbalni obračun sa jednim od lidera južne tribine

  • 18

Mešanje navijača u rad uprava klubova je, nažalost, već viđena pojava u Srbiji.

>>> ĆURKOVIĆ NA ČELU UEFA: Ima elemenata za tu priču...

Kada najvatrenije pristalice naših najvećih klubove reše da "drže bukvicu" ljudima iz uprave, obično ne nailaze na otpor sa druge strane, ali izgleda da je primer aktuelnog prvog čoveka Partizana Ivana Ćurkovića izuzetak po tom pitanju.

Dugogodišnji funkcioner crno-belih, trenutno angažovan na čelu Radne grupe koja, posle odlaska uprave, rukovodi Partizanom, otkrio je da je po povratku u klub iz Humske imao sukob sa jednim od vođa navijača.

- Odmah sam imao raspravu sa jednim od vođa, i to dva puta. Prvi put sam ga napao, ćutao je. Onda sam ga posle nekoliko dana pozvao u kancelariju i rekao da nije trebalo da vičem, ali da sve mislim što sam rekao - ispričao je Ćurković za list Sport.

- Pojasnio sam da sam u Partizanu maltene dvostruko više vremena nego što on ima godina i da to nikada nije tako bilo, da navijači vode klub. Oni su neraskidivi deo Partizana, ali njihovo je da navijaju, ne da određuju ko će kad da dođe u upravu ili ekipu, a ko kad da ode. Verujem da su me razumeli i da ćemo zajedno pomoći Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor PFK

    9. januar 2016 | 13:44

    Sto bi se svadjao sa bu...om.

  • GR-ĆU

    9. januar 2016 | 19:20

    Napolje iz kluba svi.Što ne napadneš Nediće,Vazuru,Vučelu i ostale iz najgore uprave u istoriji Partizana.Odlazite više.

  • BBRS

    9. januar 2016 | 16:59

    Gospodine Curkovicu, gde vi zivite? Prihvatili ste fotelju u FKP, a necete da prihvatite da delite 'dobit" sa 'navijacima' ... Navijaci odavno imaju svoj deo, necete da ih prevarite! Zar mislite da ce navijaci zvezde, Rada, Zemuna....besplatno da 'vole' Partizan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA