Golman Hrvatske: Drago mi je što Savić ima Hrvata Teslu na majici

Josip Pavić "pecnuo" Dejana Savića na konferenciji za medije dan uoči duela dva tima na otvaranju Evropskog prvenstva u Beogradu

  • 59

Zvaničnu konferenciju za medije u Beogradskoj KOMBANK areni uoči "vaterpolo klasika" između Srbije i Hrvatske obeležilo je "peckanje" selektora Srbije Dejana Savića i golmana Hrvatske Josipa Pavića oko toga "čiji je NIkola Tesla".

>>> Za ponos: Srbija ima najboljeg vaterpolo trenera na svetu!

Savić je pred novinare izašao u majici sa teslinim likom,a Pavić je govoreći o utakmici velikih rivala i bivših zemljaka rekao da je Srbija veliki favorit i dodao da će biti zanimljiva samo zbog folklora, ali da mu je drago što selektor Srbija ima Hrvata na majici.

- Šalim se, očekujem spektakl i punu Arenu. Mi smo svoj cilj ispunili vizom za Rio i bićemo rasterćeni - rekao je Pavić.

Na njegove reči Saviće se nadovezao sa osmehom.

- Velika protokolarna greška je što govorim posle njih. Na ovaj način hteo sam samo da vamkažem da je Tesla naš - rekao je Savić i dodao.

- Utakmica nam ne znači ništa, uvek se gleda ona poslednja. Sutra bi trebalo da uživamo pred punom Arenom i otvorimo šampionat na najbolji mogući način - poručio je Savić.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.30 sati, a pola sata ranije na programu je Ceremonija svečanog otvaranja.

Šampionat će otvoriti predsednik Srbije i prvi čovek Organizacionog odbora Tomislav Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VELIKI TATA

    9. januar 2016 | 15:05

    Ma i Savic je hrvat,ma svi veterpolisti ma i Novak Djokovic jel tako purgeri?

  • uros

    9. januar 2016 | 15:02

    Znaci ima pravoslavaca medju vama Hrvatima

  • Еуклид

    9. januar 2016 | 15:00

    Наравно да се шалио. Па и он зна да су у ствари 2/3 хрвата покатоличени Срби. А још више му је познато да је Тесла Србин из аустроугарске монархије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA