Srpski sindrom u Premijer ligi: 109 dana nisu pobedili, pa su osetili gnev navijača! (VIDEO)

Teški dani su pred Aston Vilom...

  • 0

Situacija u Aston Vili posle novog meča u kome tim iz Birmingema nije pobedio je, najblaže rečeno, alarmantna.

Ekipa francuskog trnera Remija Gardea, verovali ili ne, ne zna za trijumf još od 22. septembra prošle godine, tačno 109 dana (?!), kada je savladan gradski rival Birmingem u Liga Kupu. Od tada - mrka kapa. Doduše, francuski trener je preuzeo ekipu krajem oktobra od Tima Šervuda, ali ni on ne uspeva da konsoliduje sastav kome će biti potrebno čudo da se spase ispadanja iz Premijer lige, gde je ubedljivo poslednji.

Novu blamažu Vila je doživela u meču FA kupa protiv Vikomba na gostovanju, gde je remizirala 1:1. Za brojne navijače kluba iz Birmingema to je bio trenutak posle kojeg su morali da reaguju.

Nekolicina njih je neposredno po završetku meča sišla na teren da bi razgovarala sa Mikom Ričardsom, a tenzije visokog intenziteta bile su prisutne i kada je autobus sa igračima krenuo ka Birmingemu.

Naime, nezadovoljni fanovi Vile okupili su se u blizini autobusa i žestoko vređali igrače, pa je morala da interveniše policija. Nije došlo do fizičkog sukoba, ali je policija iz predostrožnosti angažovala pratnju za igrače tokom čitavog puta nazad.

- Potpuno razumem navijače. Prevalili su toliki put i moramo prihvatiti njihove kritike - rekao je trener Aston Vile Remi Garde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA