Partizan definitivno ostao bez štopera, Babović ne dolazi na prozivku?

Brazilac je završio svoju epizodu u Humskoj, zamenik kapitena dobio odrešene ruke da nađe novi klub

  • 7

Novi trener Partizana Ivan Tomić u četvrtak će okupiti ekipu na početku priprema za prolećni deo sezone, a poznato je i na koje igrače neće računati.

>>> Promocija Evertona u sredu: Pet važnih detalja o novom Brazilcu u Humskoj! (VIDEO)

Brazilski štoper Fabrisio Dornelas nije opravdao epitet pojačanja, na njega se, očekivano, više ne računa i on se neće vraćati iz domovine.

Na Tomićevoj prozivci neće biti, kako piše list Sport, ni zamenika kapitena Stefana Babovića koji je dobio odrešene ruke da promeni sredinu. O njegovom statusu pričao je čovek koji je stao na čelo Radne grupe koja vodi klub, Ivan Ćurković.

- Stefan ima ugovor sa klubom i pitanje njegovog statusa je u opisu posla sportskog sektora. Obavljeni su neki razgovori u vezi sa tim, no, neka trener i sportski direktor odluče o svemu što se tiče tima. Imaju našu punu podršku - rekao je Ćurković za Sport.

Partizan su u tekućem prelaznom roku pojačala četvorica igrača: Everton iz Sent Galena, Nemanja Mihajlović je priključen iz Teleoptika, stigao je i Šaranov, a Tomić će moći da računa i na povratnika Marka Jovanovića.

Napadač Ivan Šaponjić od naredne sezone biće igrač portugalske Benfike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA