OPET MEĐU CRNO-BELIMA? Danko Lazović ne može više da izdrži u Kini

Bivši reprezentativac Srbije najavio je da će raskinuti ugovor sa Peking Enterprajzom

  • 8

U februaru će biti tačno godinu dana od kako je Danko Lazović napustio Partizan i uputio se ka dalekoj Kini. Međutim, iskusni napadač se vrlo brzo vraća u Srbiju!

Bivši reprezentativac Srbije najavio je da će raskinuti ugovor sa Peking Enterprajzom, koji sa klupe vodi Aleksandar Stanojević.

- Ne mogu više da izdržim... Porodica u Srbiji, ja u Kini, zaista mi je teško i moram to da prekinem. Sale je odveo ekipu na pripreme, ja sam ostao u Pekingu da rešim ovo i vraćam se iz Kine. A gde ću, videćemo - rekao je u razgovoru za "Žurnal" Lazović.

On je još jednom podvukao da nije čuo ništa o spekulacijama da bi možda mogao da se vrati u Partizan.

Za dva mandata u crno-belom dresu, Lazović je odigrao 45 utakmica i postigao 21 gol. Za kineski klub je 13 puta zatresao mreže protivnika, na ukupno 29 mečeva.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    12. januar 2016 | 08:50

    Sale Ilic plus Danko Lazovic., pa to je pravi tandem. Rehabilitujte jos Savu Milosevica a mozda i Mocu Vukotica i eto vam sampionski tim.

  • Milos

    12. januar 2016 | 10:53

    Danko ima 32 godine i moze jos barem 3 godine da igra . To bi bilo odlicno da karijeru zavrsi u Partizanu. Skuletic je pored njega odigrao najbolje partije u zivotu. A ovi sekundarci nek pogledaju koliko godina imaju Lukovic, Sikimic i ostatak ergele sa Rajka Mitica.

  • Dzudzubejac Danijel

    12. januar 2016 | 08:59

    Legeeeeeendooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA