U pritvoru je mesec dana, a ne planiraju da ga skinu s vrha srpskog fudbala!

Da li će Zoran Šćepanović ostati na čelu Zajednice zavisi i od toga da li će se braniti sa slobode

  • 2
FK Partizan, proslava titule, Zoran Popović i Zoran Šćepanović Foto: Telegraf

Zajednica superligaša nešto više od 15 dana funkiconiše bez predsednika Zorana Šćepanovića koji je krajem godine uhapšen zbog navodnih malverzacija u privredi.

Međutim, iz ove organizacije su ''zakopčani do grla'' kada je u pitanju Šćepanovićeva budućnost i dalje rukovođenje Zajednicom.

Kako Sportski žurnal prenosi, gensek elitnog ranga takmičenja Branislav Delić istakao je da će se najpre sačekati da prvi čovek Vojvodine izađe iz pritvora 27. januara.

Logično, postoje dva rešenja - ostanak i odlazak! Šćepanović će navodno ostati ukoliko mu dozvole da se brani sa slobode, mada je i to pod znakom pitanja.

Druga opcija, prenosi Žurnal, biće zakazivanje Skupštine Zajednice Super lige gde će se izabrati novi predsednik, dok se ostali članovi neće menjati. Mandat im ističe tek za tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vernik

    12. januar 2016 | 13:44

    Toletov pulen moze sve...

  • Steff

    12. januar 2016 | 21:44

    Zajednica Superlige i FSS su dva odvojena organa. Tole nema nikakav uticaj na Zajednicu tako da bi bio red da njega prestanete da pljujete za bilo sta vezano za Superligu. A na celu Zajednice su sve Zvezdini ljudi, tako da o kradjama u prvenstvu sve jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA