Mitrova dominacija, šest golova, penali: Lud remi u sjajnom meču Njukasla i Junajteda (FOTO) (VIDEO)

Sjajan meč i odlični golovi viđeni su na Sent Džejms Parku u duelu ''Svraka'' i ''Crvenih đavola''

  • 0

Luda utakmica viđena je na Sent Džejms Parku gde su Njukasl i Mančester junajted podelili bodove u meču na kom je postignuto šest golova, po tri na obe strane.

Odličnu utakmicu odigrao je i Aleksandar Mitrović, koji je imao više nego zapažen učinak - asitirao je i izborio penal, koji je kasnije i pretvorio u gol.

Bio je Junajted blizu pobede. Vodio je sa 2:0 golovima Runija sa bele tačke u 9. minutu, nakon igranja rukom fudbalera Njukasla u kaznenom prostoru. Lingard je duplirao prednost posle sjajne asistencije Runija u 38. minutu.

A onda je na scenu stupio Mitrović...

>>> JAČI OD DVA ĐAVOLA: Mitrović oduvao fudbalere Junajteda i asistirao za gol (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Najpre je u 42. minutu sjajno spustio loptu Vajnaldumu pored dva fudbalera Mančestera - Felainija i Blinda, a napadaču ''Svraka'' nije bilo teško da zatrese mrežu De Hee.

>>> RVAČKIM ZAHVATOM NA MITRA: Srbin izborio penal, realizovao ga, i ludo se radovao! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U 67. minutu Njukasl je izjednačio. Mitrović je uspeo da isprovocira Smolinga u kaznenom prostoru kod jednog duela, a ovaj je naivno rvačkim zahvatom oborio Srbina i gotovo mu skinuo dres.

Za sudiju nije bilo dileme - penal! Odgovornost je preuzeo upravo Mitrović. De Hea na jednu, lopta na drugu stranu i veliko slavlje Mitrogola.

Do kraja meča viđena su dva efektna gola. Najpre je Runi fantastično pogodio u 79. minutu sa ivice kaznenog prostora u rašlje gola Njukasla. Delovalo je da je to dovoljno za trijumf, a onda je sevnula bomba Dameta u 90. minutu za konačnih 3:3 i podelu bodova.

Premijer liga 21. kolo:

Njukasl - Mančester junajted 3:3

Aston Vila - Kristal Palas 1:0

Bornmut - Vest Hem 1:3

Tabela: Arsenal 42, Lester 40, Mančester Siti 39, Totenhem 36, Vest Hem 35, Mančester junajted 34, Kristal Palas 31, Liverpul 30... Njukasl 18, Sanderlend 15, Aston Vila 11

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA