Pronađen mrtav u zatvoru: Tragičan kraj najvećeg nasilnika američkog fudbala!

Nekadašnji raning bek Sent Luisa i nekolicine klubova digao ruku na sebe u trenutku dok je služio kaznu od 31 godinu, a čekalao ga je novo suđenje - za ubistvo

  • 5

Teška životna priča Lorensa Filipsa (40), nekadašnje velike nade Sent Luis Remsa, završena je na tragičan način - samoubistvom.

>>> SPORT SMRTI: Tajna koju NFL decenijama zataškava! (VIDEO)

Ovaj 40-godišnji nasilnik vrlo problematične istorije, pronađen je mrtav u ćeliji zatvora Bejkersfild u Kaliforniji, gde je služio kaznu od 31 godine zbog pokušaja ubistva, nasilničkog ponašanja, krađe...

Lista Filipsovih teških krivičnih dela je zaista dugačka.

Godine 2005. uhapšen je zbog napada na troje tinejdžera, koje je pregazio kolima i teško ih povredio. U vreme hapšenja, Filips je već bio na poternici policije San Dijega zbog dva odvojena slučaja nasilja nad ženama. Njegova tadašnja devojka, prva od dve koju je skoro ubio, izjavila je da je Filips davio sve dok nije ostala bez svesti. Još dok je bio tinejdžer pokazivao je nasilne težnje.

Nekoliko meseci pre nego što su ga draftovali Remsi, 1995. godine, bio je optužen da je pretukao svoju devojku koju je, navodno, vukao za kosu niz stepenice.

Imao je sreće, jer njegovi ispadi i problemi sa zakonom nisu bili prepreka da potpiše prvi profesionalni ugovor. Ali, od teške naravi nije mogao da pobegne.

Filips je 2005. godine listi krivičnih dela dodao još jedan pokušaj ubistva, 2005. godine, zbog čega je godinu dana kasnije optužen, a tri godine kasnije osuđen na 10 godina zatvora po sedam tačaka optužnice koja je obuhvatila i ranije incidente.

Ni to nije sve...

U vreme dok je služio kaznu u kalifornijskoj kaznioni, Filips je dobio novih 25 godina kazne zbog pokušaja ubistva, pretnji smrću, nasilnog ponašanja i držanja u pritvoru bivše devojke Amalije Vejsler (22), kao i krađe kola.

Zlo nije spavalo u ovom bivšem NFL igraču ni kada se "skrasio" u Bejkersfildu, gde je, u aprilu 2015. godine, osumnjičen da je ubio cimera iz ćelije Demiona Souarda (37), zbog čega je protiv njega pokrenut novi krivični postupak.

Filips je u karijeri, pored Sent Luisa, igrao za Majami, San Francisko, Floridu, Montreal i Kalgari, a imao je i epizodu u Barseloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    14. januar 2016 | 16:01

    Kod nas bi dobio 5 godina.

  • Dragana

    14. januar 2016 | 17:51

    Ovo nije tragican kraj. Tragican je bio zivot onih koji su mu se nasli na putu. Strasno. Nije mu bilo pomoci

  • N. S

    14. januar 2016 | 16:14

    KATASTROFA. Budale se ne seju one same niču. Taj se ni za 3 života ne bi popravio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA