Srpski vozač pao na Dakar reliju i slomio šaku, ALI NE ODUSTAJE! (FOTO)

- Pao sam na glavu i slomio desnu ruku, ali neću odustati do kraja trke, iako pomeram samo tri prsta - ističe Gabor Sagmajster

  • 1

Srpski vozač i jedini predstavnik naše zemlje na Dakar reliju, Gabor Sagmajster doživeo je nezgodu u 10. etapi čuvenog relija, koja je vožena od Belena do La Riohe.

>>> Reli kralj Loeb se prevrtao u pustinjama Dakara (FOTO)

Ipak, on nije odustao i stigao je do cilja, iako je slomio ruku prilikom pada. Zauzeo je 70. mesto sa 3 sata 8 minuta i 52 sekunde zaostatka za pobednikom dana Slovakom Svitkom.

- Tačno 153 kilometra pre kraja “specijale” udario sam u jedan kamen prekriven peskom i prevrnuo se preko volana. Pao sam na glavu i polomio desnu šaku. Prošle godine slomio sam levu, sad desnu ruku. Samo ovog puta nastavljam do cilja.

Foto: gabor-sagmajster.info Foto: gabor-sagmajster.info

On veruje da će uspeti da stigne do konačnog cilja - Rozarija i neće odustati, iako pomera samo tri prsta na povređenoj ruci.

- Ostala su još tri dana do kraja relija i daće Bog da stignem do Rozarija. Neću odustati, tri prsta pomeram i moraće da izdrže do kraja. Posle tog pada, vozio sam malo slabijim tempom, ali sam pokupio sve “vjuv pointe”, skrivene navigacione tačke koje moramo pronaći i stigao sam do La Riohe – ne predaje se Gabor Sagajster.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale Sk

    14. januar 2016 | 21:42

    Izdržaće Gabor,kao i toliko puta do sada.Srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA