Bogdan i Veseli obradovali Zvezdu, ali su joj Nedović i Nelson zapretili pred dolazak u Pionir (VIDEO)

Košarkaši CSKA pobedili su Barselonu u derbiju trećeg kola grupe F TOP 16 faze Evrolige, dok su Fenerbahče i Unikaha slavili na svom terenu protiv Lokomotive odnosno Cedevite u grupi E

  • 6

Košarkaši CSKA pobedili su Barselonu sa 93:82 u 3. kolu grupe F TOP 16 faze Evrolige.

>>>Iznervirani trener CSKA iz Moskve psovao na srpskom jeziku! (VIDEO)

Posle izjednačenog prvog poluvremena, moskovljani su meč prelomili u trećoj četvrtini kada su poveli sa 17 poena razlike.

Kapiten Srbije Miloš Teodosić odigrao je još jedan dobar meč, a ubacio je 16 poena uz pet asistencija. Najefikasniji je bio Kori Higins sa 20 poena.

CSKA je ubacio čak 16 trojki na ovom meču uz procenat šuta 55% i u tome leži njihova dominacija.

Ipak, najupečatljiviji momenat bio je Alej up dodavanje za Lazarova za zakucavanje na isteku napada.

Bogdan Bogdanović i Jan Veseli odigrali su odličan meč u pobedi Fenerbahčea protiv Lokomotive Kubanj (85:79). Srpski reprezentativac imao je 18 poena, dok je Čeh postigao jedan manje.

Meč je bio u egalu sve do poslednjih tri minuta igre, kada je Bogdan Bogdanović pri rezultatu 70:70 trojkom doneo prednost Feneru, koji su kasnije oržali do kraja.

Nikola Kalinić je postigao tri poena, dok je Pero Antić imao osam. U ekipi Lokomotive istakao se Vikor Klaver sa 21 poenom.

Unikaha je Zvezdin naredni rival, a ekipa iz Malage je najavila žestok otpor crveno-belima u Pioniru naredne nedelje. Savladali su Cedevitu sa 90:67.

Nedović je za sedam minuta postigao 2 poena, Demarkus Nelson 4 za 18 minuta, dok su najefikasniji bili Mindaugas Kuzminskas sa 17 i Daniel Diez sa 16.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    15. januar 2016 | 00:39

    Prvo da natrpamo narednog u Aba ligi,pa onda Unikahu!

  • Vase ime

    15. januar 2016 | 00:37

    Ovaj grobarski "Bog" dobro igra samo protiv Srba i Rusa, dok ga protiv Spanaca, Turaka... nema nigde, a o igrama za Srbiju da ne pricam.

  • Dača_zna_ zasto

    15. januar 2016 | 11:39

    Veseli Bogdane marš u partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA