Stiglo proleće na Marakanu: Zvezdi leglo 4,5 miliona evra iz Liverpula!

Crveno-beli dobili prvu ratu od Liverpula, a do kraja meseca stiže i ostatak novca, koji rešava goruće finansijske probleme

  • 48

Kako saznaje Telegraf iz izvora bliskih klubu sa Marakane, u Ljutice Bogdana je stigla prva rata koju je Liverpul uplatio za Marka Grujića, a do kraja meseca će Zvezdi stići i dodatni novac.

>>> Le Talek se obratio Delijama: Da li je posle ovih reči bliži Zvezdi?

U četvrtak je na račun crveno-belih uplaćeno 4,5 miliona evra od transfera Marka Grujića, a preostali deo od milion i po biće uplaćen do kraja meseca. Takođe, 31. januara se očekuje i da Makabi uplati ratu od 500.000 evra za obeštećenje Rajkovića.

Zvezda je od ove uplate odblokirala račun nakon više od četiri meseca, a ubrzo je i krenula u rešavanje dugovanja koja je klub imao.

Crveno-beli su od ovog novca namirili radnu zajednicu i uskoro se kreće u gašenje finansijskih požara koji su u prethodnom periodu mučili Zvezdu, pa će klub bez strepnji i trzavica moći da obezbedi UEFA licencu za narednu sezonu.

Klub bi posle ove finansijske injekcije trebalo potpuno da se oslobodi urgentnih finansijskih obaveza i moći će da se okrene planiranju prelaznog roka i normalnog funkcionisanja kluba pred nastavak šampionata i pojačavanje ekipe za planirane kvalifikacije za Ligu šampiona.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palidrvce77

    15. januar 2016 | 16:43

    Zao mi je sto je Grujic otisao tako mlad. Odlican je igrac, mnogo bi nam pomogao u kvalifikacijama za Ligu Sampiona ali, skidam kapu Miodragu Grofu Bozovicu i Zvezdanu Terzicu. Prvom, zato sto je od momka koji je pre nesto vise od godinu dana igrao u Kolubari napravio biser srpskog fudbala, drugom, zato sto je uzeo 6 miliona evra za momka koji je pre nesto vise od godinu dana igrao u Kolubari. Vidim pisu da bi ga Mamic prodao za 15-20 miliona. Ljudi, pa ni mi Zvezdasi koji pratimo nas klub godinama jedva da mozemo da se setimo kad je Zvezda odigrala poslednju solidnu Evropsku utakmicu. Ne zaboravite da smo prosle godine ispali od Kairata sa skrpljenim timom, da smo godinu pre toga izbaceni iz Evrope. Ne zaboravite da je Marko Grujic odigrao samo 34 zvanicne utakmice za Zvezdu, dakle svaka vredi oko 200 hiljada eura. Ne zaboravite da 10 godina nismo uzeli nekoliko miliona eura a da smo sad za Grujica i Rajkovica uzeli 9. Da, mozda smo trebali da ih ostavimo i da pokusamo da sa njima udjemo u LS ali nisu oni glavni faktor ulaska u to takmicenje. Trebace nam sreca prilikom izvlacenja a pre svega trebace nam snaga, nekadasnja snaga Crvene Zvezde i pune Marakane. Trebace nam da se mnoge kockice sloze, da svi budemo kao jedan, da svi podrzimo Terzu i Grofa, tim. Ne kazem da treba da se zaborave Sevo, Dunjic, Marko...Ne treba, voleli du mnogo Zvezdu, ginuli su za nju. Ali, vec od prvog prolecnog kola treba da nas bude 25 hiljada na Marakani, treba da i u prvom i u drugom poluvremenu skandiramo Terzicu i Grofu jer su to dva coveka koji nam mogu vratiti staru slavu. Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice!!!

  • Buu

    15. januar 2016 | 17:06

    Koliko je Terzicu leglo

  • zeljko

    15. januar 2016 | 17:25

    ovim komsijskim kompleksasima poruka dobronamern ...drzite se svoje strane brda i visite na svojim stranicama...usput svima koji neznaju dugovi bankama ne ulaze u problem uefe a i banke ne blokiraju racune pametnjakovici ....al od bolesnih grobarcica i ne ocekujem da to znaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA