Bez Subotića u timu sezone Bundeslige

Pet igrača Borusije Dortmund i trojica iz Bajerna u najboljih 11 minulog šampionata u Nemačkoj prema izboru "Bilda"

  • 0

Najtiražniji nemački dnevnik "Bild" izabrao je idealnu postavu Bundeslige za ovu sezonu. Uprkos činjenici da je bio standardan u redovima šampiona Borusije iz Dortmunda, srpski reprezentativac Neven Subotić nije uspeo da se nađe u idealnih 11 za ovu sezonu nemačkog šampionata.

Najbolja postava je izabrana u formaciji 4-3-3, a u njoj dominiraju igrači dortmundskih "milionera", kojih ih je čak petorica. Trojicu fudbalera za idealan tim dao je Bajern, a po jednog Borusija Menhengladbah, Keln i Šalke. Na golu je Roman Vajdenfeler, kapiten Borusije, desni bek je njegov klupski kolega Lukaš Pišek, levi bek je Filip Lam, a štoper je Mats Humels, komandant odbrane novog-starog šampiona.

Vezni red je sastavljen od dva igrača Bajerna - Franka Riberija i Tonija Krosa, zatim Borusijinog plejmejkera Šinjija Kagave i fenomenalnog Marka Rojsa iz Borusije Menhengladbah. Zanimljivo, među trojicom napadača nije se našao Marijo Gomez, već su izabrani Lukas Podolski (Keln), Robert Levandovski (Borusija Dortmund) i prvi strelac Lige Klas Jan Huntelar iz Šalkea.

IDEALANA TIM BUNDESLIGE: Vajdenfeler (Borusija D.) - Pišek (Borusija D.), Humels (Borusija D.), Lam (Bajern) - Kros (Bajern), Kagava (Borusija D.), Riberi (Bajern), Rojs (Borusija D.) - Podolski (Keln), Levandovski (Borusija D.), Huntelar (Šalke).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA