Bjelica bez promašaja iz igre, Minesota pregazila Finiks

Srpski reprezentativac proveo je 22 minuta na parketu

  • 2

Utakmica protiv Finiksa bila je prava prilika za Minesotu da prekine niz od devet poraza, a očajni Sansi dobili su što su i zaslužili - težak poraz.

>>> Neverovatna trojka Stefa Karija, ali su šampioni doživeli debakl (VIDEO)

Ekipa Džefa Hornaseka u ovom trenutku deluje kao grupa građana, što su "vukovi" znali da iskoriste i dođu do laganog trijumfa na svom terenu, rezultatom 117:87.

Nemanja Bjelica je dobio sasvim solidnih 22 minuta da pokaže šta zna, a pokazao je da može biti od velike koristi za "čopor" zahvaljujući svom "ol-raund" potencijalu. Srpski reprezentativac bio je bez promašaja iz igre, istina nije se mnogo ni ispucavao. Postigao je 6 poena (3/4 za jedan, 1/1 za tri), uz to, u statističke kolone uneo je i dve asistencije i dva skoka.

Endrju Vigins i Riki Rubio sa po 18 poena predvodili su domaći tim. Uz njih, istakli su se i Dieng sa 15, i Tauns sa 14 poena.

U poraženom sastavu, koji je, najblaže rečeno, igrao tragično, Brendon Najt se izdigao iz sivila sastava iz Arizone sa 20 poena. Markif Moris dodao je 17.

Mineosta se ovim trijumfom izjednačila sa Finiksom po učinku, oba tima sada imaju skor 13/29 i dele pretposlednje mesto na Zapadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crno beli

    18. januar 2016 | 01:16

    Bez promašaja iz igre 1/1 ha ha ha. Pa jeste nas ali sta ga toliko kitite kad sam video naslov mislio sam da je dao 15p

  • dacha

    18. januar 2016 | 00:23

    Dobar je bio Bjela,samo malo vise samopouzdanja i bice sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA