Stojković za Telegraf najavio odlazak u Humsku: Nemam ništa protiv da pređem u Partizan

Ja sam profesionalac. Odrastao sam u Zvezdi, ali nisam igrao tamo, tako da nemam problem da igram u Partizanu, pogotovo ako mi to može biti korisno za karijeru i za moju budućnost, kaže desni bek za naš portal

  • 68

Filip Stojković u Partizanu - ozbiljno je!

Desni bek Čukaričkog velika je želja novog trenera crno-belih Ivana Tomića, i kako stvari stoje ona će mu se ostvariti! Na to ukazuju poslednja dešavanja koja naginju u pravcu toga da će bivši junior Crvene zvezde karijeru nastaviti u taboru "večitog rivala".

Tim povodom pozvali smo Stojkovića da nam približi situaciju u vezi sa njegovim, izvesno je, skorim rastankom sa Čukom i odlaskom u Humsku.

Dokle su stigli pregovori? Gde je zapelo i da li je zapelo?

- Ništa još nije gotovo. Čekamo svi da se vrati gazda (Dragan Obradović, prim. aut), da sednemo i da vidimo šta i kako - kaže za Telegraf Stojković.

Fk Crvena zvezda, Filip Stojković, Uroš Spajić

Dakle, voljan si da odeš u Partizan?

- Nemam nikakav problem da odem u Partizan. Ali, moram sve u razgovoru sa njima (Čukaričkim i Partizanom) da dogovorim. Džaba meni ako sam voljan da pređem u Partizan, ako se klubovi ne dogovore. Ne mogu ja sam da odlučim.

Zna se da si ponikao u Zvezdi, tamo si se fudbalski školovao, ali nisi dočekao da postaneš važan deo seniorskog tima.

- Ne volim da se takve stvari provlače po medijima. Ja sam profesionalac. Odrastao sam u Zvezdi, ali nisam igrao tamo, tako da nemam problem da igram u Partizanu, pogotovo ako mi to može biti korisno za karijeru i za moju budućnost.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Partizana Ivan Tomić te izuzetno ceni. 

- Jeste... Imao sam već konakte sa njim, zemljaci smo, iz istog mesta. Poslušao sam njegovu viziju, ali opet, moram sačekati da se vrati gazda, pa ćemo da vidimo kako stvari stoje - zaključio je Stojković iz čijih se reči može naslutiti u kom pravcu želi da se razvija njegova karijera.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    18. januar 2016 | 19:43

    Treba ga podsetiti šta je rekao posle kup utakmice sa partizanom

  • Pravda le

    18. januar 2016 | 20:51

    Momak jeste veliki zvezdas,ali ako se bude ponasao i igrao kao profesionalac,prihvatice ga i navijaci i igraci.

  • Pana

    18. januar 2016 | 23:00

    Mustafa jedan i Mustafa dva deklarisani Zvezdasi i kao oni sad grobari,pa ljudi kad bi Babovic dosao u Zvezdu znate sta bi Delije uradile,klub bi zapalili a nebi dozvoliti tako nesto! To je dokaz da je Zvezda nesto sto Partizan nikada nece biti,Zvezda je klub Zvezdasa,a Partizan klub svakakvih nekih navijaca! Nikad nece biti klub Partizanovaca! Nema vas dovoljno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA