Posle Luiza Adrijana, stižu Gvarin i Žervinjo: Kineski transfer zemljotres!

Điangsu ogromnim novcem privukao top igrače iz italijanske lige

  • 3

Kinezi su rešili da pokupe kajmak iz Serije A.

>>> Kinezi uzeli Mihajloviću igrača za 15 miliona evra!

Konkretno, tamošnji prvoligaš Điangsu već je obezbedio potpis doskorašnjeg igrača Milana Luiza Adrijana, a na dobrom je putu da ubedi još dvojicu top igrača, Fredija Gvarina i Žervinja, da krenu putem kojim je već pošao Brazilac.

Naravno, za velike pare. 

Italijanska gazeta piše da je Inter prihvatio ponudu Kineza za Kolumbijca, "tešku" blizu 15 miliona evra, pa je ostalo još da se igrač oglasi. S obzirom na to da mu Điangsu nudi 7,5 miliona evra - po sezoni, i četvorogodišnji ugovor, ukupno, dakle, 30 miliona neto, teško je očekivati da će je Gvarin odbiti.

Istovremeno, navodi isti izvor, ponuda stoji na stolu Rome za napadača iz Obale Slonovače Žervinja. U njegovom slučaju, ona iznosi 8 miliona evra po sezoni i trogodišnji ugovor, plus 10 miliona evra za Romu koja je, kako piše, već prihvatila uslove ambicioznih Kineza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostal

    19. januar 2016 | 15:49

    Kineski fudbal treba zabraniti,svojim novcem dovode jedne od boljih igraca iz razlicitih liga a njihov fudbal je ravan nuli!

  • Apiss

    19. januar 2016 | 18:48

    Gvarin je vec odbio da ide u Kinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA