Kakva drama u Poljskoj! Srbija u poslednjim sekundama ispala sa EP! (VIDEO)

Srpski rukometaši morali su da pobede Makedoniju kako bi se plasirali među 12 najboljih selekcija Evrope i u tome nisu uspeli, jer je bilo nerešeno 27:27

  • 64

Rukometaši Srbije  ne nastavaljaju svoj put na Evropskom prvenstvu! "Orlovi" su  igrali nerešeno  selekcijom Makedonije 27:27 u meču koji je bio odlučujući za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Poljskoj.

>>> I STANIĆ... JAO, JAO: Kovinjalo video odbranu za pobedu, a onda je usledio hladan tuš (VIDEO)

>>> Poljak na srpskom propitivao, naši rukometaši umirali od smeha! (VIDEO)

Pobedom nad Makedoncima, "orlovi" bi ispunilI prvi cilj, a to je ulazak u 12 najboljih, odakle bi mogli da se bore za kvalifikacije za Olimijske igre. Ono što je loše je da Srbiji ne odgovara nerešen rezultat, već samo pobeda pošto Makedonci imaju bolju gol razliku. Zato su Makedonci prošli dalje.

Najefikasniji u timu Srbije bili su Žarko Šešum i Petar Nenadić sa po sedam golova, Ivan Nikčević je postigao pet.

Prava drama viđena je u finišu meča. Žarko Šešum je doneo vođstvo Srbiji 26:25 na dva minuta pre kraja. Usledio je napad Makedonaca koji nije realizovan. Zatim naša ekipa pravi faul u napadu na minut i po pre kraja.

Makedonci su krenuli na sve ili ništa u poslednji napad. Na 45 sekundi pre kraja dobili smo isključenje igrača i to peto, dok su Makedonci imali samo jedno.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Krenuli su Makedonci Lazarov je šutirao, a Stanić odbranio, ali se lopta odbila do jednog igrača Makedonije koji je dao gol i izjednačio na 30 sekundi pre kraja.

Krenuli su "orlovi" u poslednji napad, lopta je otišla na krilo skočio je Đukić i dao gooool i to prvi na utakmici na 10 sekundi pre kraja.

Ipak, na kraju nismo imali sreće. Makedonci su se u poslednjem napadu snašli, imali su i igrača više i lopta je otišla na krilo odakle su u poslednjim sekundama dali gol za izjednačenje 27:27.

Pogledajte taj gol

Inače, utakmica je bila veoma neizvesna do samog kraja. Ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, ali nijedan tim nije imao više od dva gola prednosti. Srbija je to imala u dva navrata na početku meča 7:5 i 12:10

U drugom poluvremenu ista slika. Najpre su Makedonci držali prednost od jednog gola 17:18, a onda su naši u finišu poveli 25:24 i održavali prednost do samog kraja kada su primili gol i tako ispali sa EP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filip

    19. januar 2016 | 20:51

    Sto vam sudije nisu krive u vaterpolu?Zato jer ste kao ruski s-400,rusite sve pred sobom. Ovde ste bili ocajni kao i mi. Ziva katastrofa!! Iz iskljucenja nismo nista dobili jer nisu znali kako da daju gol. Zao mi je sto smo morali jedni na druge za opstanak a ko i da je pobedio pobedio bi srecniji a ne bolji. Jer smo jednako losi!! Pozz iz mkd!

  • Joe

    19. januar 2016 | 19:59

    Nagradu za igraca utakmice dati sudijama,da nisu ovako sudili makedonija bi izgubila sa najmanje 5 razlike.Ekipa koja je zasluzila najmanje 7-8 iskljucenja dobije samo jedno a mi dobijemo iskljucenje 30sekundi pre kraja.Steta sto ne mogu da napisem sta mislim o "sudijama" jer mi necete objaviti komentar

  • Radovan

    19. januar 2016 | 20:16

    CESTITKE Nasima i Makedoncima na odlicnoj igri i borbi do samog kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA