Dule Vujošević u jednom meču uradio nešto što niko nije mogao cele sezone!

Novi trener Limoža uneo je pozitivnu energiju u ekipu i ostvario prvu pobedu u Evrokupu i to ubedljivu nad Valensijom 92:72

Ovo može samo Dule Vujošević! Trofejni trener debitovao je pobedom na klupi Limoža i to pobedom u Evrokupu na gostovanju protiv Valensije 92:72.

>>> DULE VUJOŠEVIĆ PRAVIO ŠOU NA TAJM-AUTU: Pogledajte kako je na srpskom vikao na igrače! (VIDEO)

Vujošević je uradio nešto što nijednom treneru nije uspelo ove sezone.

Pobedio je Valensiju ekipu koja nije imala nijedan poraz od početka sezone. Španski tim ima skor 16-0 u prvenstvu i do večeras je imao 12-0 u Evrokupu, a onda je Vujošević pokvario sve.

Limož je sve vreme igrao dobro vodio između četiri i osam 10 poena 21:13, ali se Valensija vraćala u meč i ulazila u egal 44:44.

Prelomni trenuci meča bili su na početku četvrte četvrtine kada je Limož serijom trojki došao na plus 17 (80:63) na pet minuta pre kraja.

Očigledno da je dolazak Vujošević uzdrmao igrače iz učmalosti. Naravno, da on za dva tri treninga nije mogao mnogo da promeni, ali im je sigurno vratio samopouzdanje.

Printskrin: Twitter/@chernykh Printskrin: Twitter/@chernykh

Totalno je poludeo plejmejker Bunjukolo sa 23 poena i 5-5 šutem za tri poena. A odlično je Vujošević iskoristio Ali Traorea koji je igrao 22 minuta što mu je najviše ove sezone a ubacio je 16 poena.

Nema sumnje da su u Limožu zadovoljni što su doveli Vujoševića.

Što se tiče ekipe Valensije, bivši učenik Duška Vujoševića, Vladimir Lučić postigao je samo šest poena, dok je Bojan Dubljević ubacio 16 koševa.

Printskrin: Twitter/FBLimousin Printskrin: Twitter/FBLimousin
Printskrin: Twitter/@chernykh Printskrin: Twitter/@chernykh

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.Dj

    19. januar 2016 | 22:39

    Bravo za naslov. Delije ce puci od muke s obzirom da ovog coveka mrze vise od samog Partizana i da sve njegove uspehe pokusavaju da umanje. A koliko je Dule dobar trener pokazuje i ovo jer je sa jednom ekipom koja je bila u bezizlaznoj situaciji i koja je sve ove sezone gubila uspeo ne samo da pobedi Valensiju kod kuce nego i da je ponizi sa 20 razlike. Bravo Dule.

  • Pfc

    19. januar 2016 | 22:38

    Profesor Dr.Carobnjak!

  • 11213

    19. januar 2016 | 22:48

    Dr. Dule Vujosevic!!! Bravo za majstora!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA