Selektor Crne Gore zna ko je favorit: Ipak nećemo da se predamo!

- Moramo biti iznad maksimuma - ističe Vladimir Gojković

  • 8

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasirala se u finale prvenstva Evrope u Beogradu pobedivši Mađarsku sa 8:5 (2:2, 2:1, 1:1, 3:1).

Crna Gora će u finalu, koje se igra u subotu od 17.45 sati, igrati protiv Srbije, u reprizi borbe za zlato sa kontinentalnih šampionata u Malagi 2008. i Ajndhovenu 2012. godine.

>>> DOBIJATE SPEKTAKL KOJI STE TRAŽILI: Tribine u Areni će biti proširene za vaterpolo finale!

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković je na debiju na klupi odveo crnogorske vaterpoliste do finala Evropskog prvenstva.

- Odigrali smo jako dobru odbranu od početka do kraja i to je ključ pobede. Svi igrači su dali svoj maksimum, iako je bilo jako teško oporaviti ih od utakmice pre dva dana. Na kraju je pobedilo srce. Nemam šta da zamerim igračima - rekao je Gojković, a prenosi "Žurnal".

Crna Gora je ovim trijumfom obezbedila i plasman na Olimpijske igre u Riju.

- Srbija je pokazala veliki kvalitet do sada. Samopouzdanje im je na vrhunskom nivou, jer su osvojili četiri, pet takmičenja u nizu. Videli smo kako su završili polufinalnu utakmicu protiv Grčke... Nećemo da se predamo, jer i mi imamo neke stvari koje možemo da uradimo protiv njih, ali moramo biti iznad maksimuma, jer objektivno oni jesu favoriti - poručio je Gojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA