SAZNAJEMO: Kristijan Borha upropastio dolazak štopera u Zvezdu!

Brazilski štoper, koji je bio jedna od top opcija crveno-belih, odustao od dolaska na Marakanu nakon razgovora sa Kolumbijcem

  • 22

Crvena zvezda već dugo vremena traga za kvalitetnim štoperom i to je prioritet broj jedan u ovom prelaznom roku. Rukovodstvo kluba je suzilo izbor na 3-4 igrača. U javnosti se pojavilo ime Rodriga Moleda.

>>> Portugalci tvrde: Jović blizu Benfike, Zvezdi ide trećina novca!

Ipak, brazilski štoper je potpisao za Panatinaikos, pa je tako propala mogućnost da ga crveno-beli angažuju.

Kako Telegraf saznaje od izvora sa Marakane, Moledo jeste bio jedna od top opcija za pojačanje na poziciji štopera. Bio je i on sam zainteresovan za prelazak na Marakanu, ali je odustao nakon što se raspitao o klubu kod Južnoamerikanaca koji su igrali za crveno-bele.

Moledo je dobio broj Kristijana Borhe, kolumbijskog napadača koji je branio boje Zvezde na pozajmici iz Flamenga. Njihovo poznanstvo datira iz vremena dok je Borha igrao u Flamengu, a Moledo u Internasionalu.

Borha mu je rekao da nije redovno dobijao platu, a nije imao lepe reči ni za tadašnje rukovodstvo kluba, koje je često zatezalo povodom isplata igrača.

Posle toga je Moledo presekao i odlučio da Zvezda nije opcija, pa će crveno-beli nastaviti potragu za štoperom.

Što se tiče ostalih transfer aktuelnosti u Zvezdi, poznato je da je transfer Davida Babunskog zavšen. Bivši fudbaler Baselone stiže u Beograd u ponedeljak, a u utorak ga očekuju lekarski pregledi, posle čega će i biti predstavljen.

Transferi, tračevi

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    22. januar 2016 | 23:38

    Sve je tacno,Borha je bio kljucni igrac Zvezde ali ne zaboravimo da je tada Lukic bio na celu Zvezde i da je Prosinecki pomagao,davao i hranio mnoge u timu tada.Zbog Lukuca je Robi i otisao nazalost kao i neki od igraca,Zvezda je tonula.Nadam se da je sada na putu vaskrsa i ne zaboravimo Borhu ni naseg Robija.

  • Racky

    22. januar 2016 | 19:49

    Pametno....

  • Messi

    22. januar 2016 | 21:10

    Sve je to tacno,pametno sto nije dosao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA