PAO JE NA ZEMLJU I IZGUBIO PULS: Telegraf na mestu gde je Anin trener doživeo infarkt (FOTO)

Pročitajte na našem portalu informacije iz prve ruke

  • 16

Velika tragedija mogla je da se dovodi na Australijen openu, tokom meča Ane Ivanović i Medison Kiz, kada je pozlilo treneru srpske teniserke Najdželu Sirsu.

Prema prvim informacijama koje je Telegraf dobio iz Melburna, od Vuka Brajovića koji je bio na licu mesta, Sirs je doživeo infarkt tokom meča. Tu informaciju je otkrio Anin fizioterapeut Dušan Mitrović.

>>> Drama u Melburnu: Aninom treneru pozlilo - meč prekinut! (VIDEO)

- Najdžel Sirs se tokom meča požalio na bol u stomaku. Pozlilo mu je na polovini stepenica i on se stropoštao na zemlju. Izgubio je puls, ali je Hitna pomoć uspela da ga povrati. U svesnom stanju je prevezen u bolnicu - rekao je Vuk Brajović za Telegraf.

Foto: Telegraf/V.B. Foto: Telegraf/V.B.

Prema njegovim rečima, teniserke su vrlo brzo otišle u svlačionicu, a meč je nastavljen. U momentu prekida, Ana je imala set viška, ali je na kraju izgubila.

Podsetimo i to da je Najdžel Sirs tast Endija Marija koji svoj meč sa Sousom nije prekidao, a rezultat u setovima je bio 1:1. Ipak, Britanac je slavio sa 3:1.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    23. januar 2016 | 11:35

    Daj boze da coveku ne bude nista i nastavi svoj posao.

  • Srbijanac

    23. januar 2016 | 12:22

    Sigurno će trener kome je valjda OK biti kriv za ko zna koji Anin poraz u nizu...jer ova devojka je defibitivno odučena od tenisa 3:0 pa 4:6 to samo Ana može...udaj se za nemačkog svinjara i kraj ne blamiraj se bre više isto kao i JJ

  • Ana

    23. januar 2016 | 10:57

    Kakav baksuz!Dace Bog da coveku bude dobro a i Ana da nastavi sa ovako dobrom igrom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA