ANINOM TRENERU SE OVO VEĆ DEŠAVALO: Mari u opremi doleteo kod tasta, govore mu da se povuče sa turnira!

Srpska teniserka otkrila prijateljima da je Najdžel Sirs i ranije imao sličnih problema sa zdravljem

  • 6

Endi Mari je proveo noć u bolnici u Melburnu uz svog tasta, Najdžela Sirsa, inače trenera Ane Ivanović, koji je doživeo srčani udar tokom meča trećeg kola Australijan opena sa Medison Kiz.

Za to vreme je svoj meč protiv Žoaa Souse igrao Mari, koji nije znao šta se desilo sve do kraja, kada mu je vest u tunelu rekla njegova majka Džudi. Istog momenta je drugi teniser sveta prošao pored novinara, i bez presvlačenja, u opremi i sa torbom za rekete, seo u auto i odvezao se ka bolnici.

>>> PAO JE NA ZEMLJU I IZGUBIO PULS: Telegraf na mestu gde je Anin trener doživeo infarkt (FOTO)

Njegova žena Kim je u Londonu, koja bi uskoro trebalo da se porodi, a posle ovog stresnog događaja sa njenim ocem, britanski mediji već sad sugerišu da bi Mari trebalo da se povuče sa turnira kako bi bio sa suprugom.

- Ako je Najdžel sada sto posto dobro, onda se nastavlja po starom. Ali Endi mora da sazna zašto se to desilo - rekao je Leon Smit, kapiten Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije.

Endijev brat Džejmi istakao je da je Sirs još na posmatranju, ali da je svestan, da govori i sedi uspravno, dok je iz bolnice poručeno da je stanje 58-godišnjeg stručnjaka stabilno.

Ivanovićeva je posle poraza otkazala konferenciju za medije, a navodno je svojim prijateljima u svlačionici rekla da je Najdžel imao slične probleme i ranije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stevanso

    23. januar 2016 | 16:06

    Како она уме да игра и "упрска", да од победе направи пораз, није чудо да човек доживи инфаркт...Она има проблем у глави- то нека реши и биће солидан играч!

  • dejan

    23. januar 2016 | 17:18

    Englezi su lazima o namestanju meceva hteli da poremete Noleta,ali gle sta ti je karma njihov igrac je sada u rasulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA