Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pleme CG
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    25. januar 2016 | 13:35

    Mi Srbi smo navikli da nas sudije ostecuju u svim sportovima,NAVIKLI SMO i meni zvuci neverovatno kada neko lupeta da su sudije sudile u nasu korist!Cutite Crnogorci,pobedjujemo vas na svakom takmicenju!Jedina smo reprezentacija koja nema poraz dve godine i idemo dalje,obaramo sve rekorde...ZIVELA SRBIJA

  • Radomir

    24. januar 2016 | 21:49

    E moj Gojkovicu? - Pratis li Margetu kao sudiju (koliko nas voli mogao bi odmah do Pavelica da stane)? Celu 1/4 je navlacio za vas tako sto nam je konstantno svirao faul u napadu i nije omoguci ni pokusaj suta. Sa druge strane ste maltene svaki napad imali igraca vise. Pametno nam ubio igru preko centara znajuci koliko smo tu jaki. U toj 1/4 sam se uplasio da cemo biti pokradeni u Beogradu gore nego u Malagi. - Kukas za ponisten gol,a sam znas da nije mogao sam sebi da izvede loptu pa da sutne. To sto tvoj igrac napravi tehnicku povredu pravila ti pokusavas da opravdas,ali ne pominjes gol koji je ponisten Mitrovicu zbog navodnog odgurivanja. Ajde pogledaj da je imao igraca na ledjima pa kazi kako bi reagovao da je vama ponisten takav gol. - Jesi li pogledao odnos iskljucenja, faulova u napadu i suteva? Pre ce biti da su sudije prestale da navlace za CG pa vam smeta sto smo tada pokazali nadmoc. - Izmislise sudije neispravno dodavanje iako je Mitrovic bio maltene u mrtvom uglu i sve je ispravno. - Bas doticni Janovic,sa dusom u nosu, i Brguljan potope Mitrovica u trenutku kada ide na sprovodjenje lopte u gol? Sudija ostaje nem iako je morao da svira 5. - Mandic okrene dva vasa igraca,a oni ga maltene udave i sudiaj ne zeli da vidi faul u situaciji kada je on maltene sam ispred golmana? - Pominjes faul nad janovicem koji nije postojao umesto da priznas da je umor ucinio svoje i da ga je golman preplivao uradivsi ono sto on nije ocekivao. Na par metara od gola nas golman izledje i preseca dodavanje,a Janovic samo sto ne trazi spasioca. Ako te interesuje sta je kradja i navlacenje pogledaj nas mec sa CG u Malagi ili eventualno neke nase utakmice kada su domacini bili Hrvatska, Slovenija ili Madjarska?

  • DOMACINAC

    24. januar 2016 | 15:54

    Lakse bi mi bilo da izgubimo od Hrvata nego od Crnogoraca.KUKAVICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA