Teniserka vrištala i plakala od bolova zbog povrede: Da li je moguće da je sudija ispao toliko bezobziran? (VIDEO)

Potresne scene viđene su u duelu Ane-Lene Fridsam i Angnješke Radvanske nakon povrede Nemice u osmini finala Australijan opena

  • 5
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Užasne scene viđene su u duelu između Ane-Lene Fridsam i Angnješke Radvanske u osmini finala Australijan opena. Nemica je poražena posle velike borbe, a jedan od ključnih momenata bila je njena teška povreda.

Iako je plakala od bolova, nije htela da odustane u samom finišu trećeg seta. Borila se bukvalno do poslednjeg atoma snage. Ronila je suze, vrištala od bolova, ali je stisla sube i udarala lopticu koliko je mogla.

>>> Đoković imao pitanje za navijače posle 5 setova sa Simonom: Šta kažete na ovo? (VIDEO)

I držala se solidno. Međutim, zbog bolova i teškog hoda, pravila je nešto duže pauze između servisa. To međutim nije sprečilo sudiju da je opomene zbog prekoračenja vremena.

Posle druge opomene izgubila je poen, i to baš kada se spremala da servira na brejk loptu Radvanske. Arbitar je bio nemilosrdan.

Nemica je posle toga uzela medicinski tajm-aut, ali nije uspela da se vrati u meč posle teške povrede. Radvanska je servisom u narednom gemu došla do pobede.

Pogledajte i kako je izgledala užasna scena suza i kukanja od bolova Nemice u osmini finala Australijan opena, ali i nemilosrdnu odluku sudije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. januar 2016 | 14:19

    Nije vredno toga da pod svaku cenu završi meč. Bolje prekinuti nego rizikovati ozbiljnu povredu zbog koje se mozda mora pauzirati na duze vreme. Ali u svakom slučaju mala ima lavovsko srce.

  • Markko

    24. januar 2016 | 11:40

    Sudija radi svoj posao... kao što bi i vi treba da radite... takva su pravila, a do teniserke je da de fizički bolje pripremi... u svakom slučaju, sve najbolje mladoj i talentovanoj nemici...

  • :S.S.

    24. januar 2016 | 11:59

    Sudija debil!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA