36 sati je Durent bio zaglavljen u hotelu: Tander nemoćan u snežnom Bruklinu! (VIDEO)

Ovo je prva utakmica u kojoj je Oklahoma poražena, a da su i Durent i Vestbruk imali po dabl-dabl učinak

  • 1

Čekalo se četiri sata da bi u nedelju počela utakmica zbog nevremena u Njujorku, a Oklahoma je pala gostujući u Bruklinu, izgubivši tek peti meč u 27 utakmica - 116:106.

Košarkaši Okahome stigli su u Njujork u 4 sata ujutru, nedugo pre nego što je oluja počela, a hotel nisu napuštali sve do nedelje do 16 časova. Punih 36 sati.

- Nemamo baš osećaj kao da smo u Njujorku - rekao je Durent.

Međutim, Tanderu je mnogo veći problem na utakmici bio Bruk Lopez, koji je postigao 31 poen, upisao deset skokova i zaustavio "gromovnike" na brojci od sedam pobeda u nizu.

- Kako nama, tako i njima. Oba tima su morala da izađu na kraj s nevremenom, i kad bih rekao da je to uticalo na nas, to bi bio samo izgovor i umanjio bih koliko je Bruklin dobro igrao - rekao je trener Tandera Bili Donovan.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ovo je bio težak poraz, ali to se dešava u ovoj ligi. Krenete na gostovanja, ali ne krenete kako treba i izgubite utakmicu - rekao je Durent, koji je još jednom imao briljantan učinak od 32 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Rasel Vestbruk, očekivano, pratio ga je u stopu sa 27 poena, 11 skokova i sedam asitencija.

Zanimljivo, ovo je prva utakmica u kojoj je Tander poražen, a da su i Durent i Vestbruk imali po dabl-dabl učinak.

Osim Lopeza, među Netsima se istakao Bojan Bogdanović sa 18 poena, a Tadeus Jang je upisao po 14 poena i skokova.

U ostalim mečevima, Hjuston je savladao Dalas, a do pobede je vodio Džejms Harden sa 23 poena, 15 skokova i deset asistencija, a odličan je bio Trevor Ariza sa 29 poena. Među Maveriksima je najbolji bio Parsons sa 31 poenom, a Novicki je dodao 19.

Klipersi su nadigrani od Toronta, koji je imao vrlo razigran trio: Lori je ubacio 21 poen, Valančiunas 20 i Derozan 18. Kris Pol je postigao 23 poena u porazu ekipe iz Los Anđelesa.

Boston je bio ubedljiv protiv Filadelfije - po 20 poena upisali su Krauder i Tomas, a sa klupe su pomogli Bredli sa 19 i Smart sa 16 poena. Na drugoj strani istakao se Kovington sa 25 poena.

Rezultati

Toronto - LA Klipers 112:94

Filadelfija - Boston 92:112

Bruklin - Oklahoma Siti 116:106

Dalas - Hjuston 104:115

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA