Kakav odgovor Federeru: Tvoj tenis nije ni blizu Novakovog!

Švajcarski teniser je kritikovao mladog tenisera, a onda...

  • 56

Na turniru u Brizbejnu, jedan od najboljih tenisera sveta Rodžer Federer rekao je nešto što mu je Bernard Tomić neće zaboraviti.

Australijski teniser, inače 17. na ATP listi, kao večiti talenat imao je potencijal za svetski vrh, ali je zbog kontroverznog ponašanja ostao daleko od Top 10 društva.

- Ne uspeva mu da pokaže taj kvalitet. Prethodnih nekoliko sezona gledam i slušam kako je njegov cilj da bude u Top 10 i ne ide mu u tome. Sezona nije duga samo mesec dana, ona traje 52 nedelje. Možda je bolje da se prvo popne na listi pa da onda priča - rekao je Federer.

Na Australijan openu, nakon što je savladao Milmana u tri seta, Tomić, koji se u osmini finala sastaje sa Endijem Marijem, odgovorio je na to.

- Da, pa, to je njegova procena. Ja mislim da je on daleko od Đokovića. Ako on veruje da sam daleko od Top 10 onda i ja verujem da je njegov tenis nije ni blizu Novakvog trenutno. Ovo me ujedno i motiviše. Kada dobro igram, onda igram kao da sam u Top 8, i moj renking mora da bude takav. Ove godine ću raditi svaki dan da bih bio među Top 10. Ne samo da stignem tu, nego i da ostanem - rekao je Tomić.

Da li će u tome uspeti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    25. januar 2016 | 09:42

    Хаха браво мало е нека си му рекао!!!!

  • zapusen nos

    25. januar 2016 | 12:01

    A sad Tomic dobar? Srbin!? Nije ustasa? Koji ste vi .... ! Sutra cete ko zna sta napisati za bilo koga, pa i za Noleta! Ne smem da pomislim da pocne da gubi! Mogu da zamislim komentare vas istih! Ziv i zdrav ti nama bio Nole i cuvaj se ovakve podrske!

  • Nele

    25. januar 2016 | 13:46

    Federer je luzer bio prvak ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA