Džordan gledao Karolinu kako odlazi u Superboul (VIDEO) (FOTO)

Meč za titulu Pantersi igraju protiv Denver Bronkosa

  • 2

Lišeno neizvesnosti, finale NFC pripalo je Karolini Panters. Predvođeni sjajnim, mladim kvoterbekom, ali i ubitačnom odbranom, čvrstom ofanzivnom linijom, najbolji tim ligaškog dela je protutnjao kroz odbranu Kardinala i igraće drugi put u Superboul meču.

Prethodni, 2003. godine, izgubljen je u poslednjim sekundama od Nju Inglanda.

Karolina će 7. februara igrati protiv Denvera koji je u neizvesnom finišu sačuvao pobedu protiv Patriota, na stadionu San Franciska.

U Šarlotu, kvoterbek budućnost Kem Njutn nije dozvolio iznenađenje. Ponovo je proigravao, delio lude lopte, čuvan od strane svoje ofanzivne linije, a poenterskom učinku domaćina doprinela je i loša, nesigurna ofanziva Arizone, na čelu sa uplašenim kvoterbekom-veteranom Karsonom Palmerom.

Baš kao i u polufinalu konferencije protiv Sijetla kada je Karolina do poluvremena stigla do 31:0, bilo je i u noći nedelje na ponedeljak. Posle prve četvrtine bilo je 17:0 za domaćina.

Arizona je postigla prvi tačdaun, ali onda opet do početka četvrtine četvrtine primila vezanih 17 poena. Jasno je bilo i ranije da od preokreta nema ništa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Njutn, prva violina tim iz Šarlota, pred očima košarkaške legende Majkla Džordana bacio je 335 jardi i imao pas rejting od 117,4 (dva tačdauna). Sa druge strane, Palmeru je sa druge strane prošlo samo 23 od 40 pasova, imao je čak 4 presečene lopte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA