Bobi vs Kari: Vreme je za prvi duel Golden Stejta i San Antonija

Vreme je za prvi ovosezonski okršaj Sparsa i Voriorsa

  • 3

Jedan je visok 1,92 m, a drugi 2,22 m. Jedan je surovi bombarder koševa i ima bejbi fejs, a drugi ima nadimak Bobinator i sve češće je u centru pažnje američke javnosti.

S razlogom se čeka njihov duel, bar oni koji se tiču reketa San Antonija, jer šampion NBA lige u Oklendu u noći između ponedeljka i utorka dočekuje Sparse, predvođen Stefom Karijem, momkom koji je obeležio dosadašnji deo NBA sezone.

Boban Marjanović bi trebalo da dobije veliku minutažu kod gostiju, jer Tim Dankan zbog povrede kolena ne igra, pa se očekuje da Greg Popovič znatno više minuta u reketu da srpskom centru i Borisu Diau, francuskom reprezentativcu.

Dejvid Vest je verovatno zakucan kao startni centar gostiju u pvom međusobnom susretu dve najbolje ekipe Zapadne konferencije.

Štaviše, američki mediji idu dalje, pa prognoziraju da bi Marjanović sa korisnošću koju ispoljava ove sezone, mogao da bude faktor iks u ovom derbi susretu. Bobija vide kao faktor koji bi mogao bar u reketu da zaustavi mašineriju koševa koju predvode Drejmond Grin, Klaj Tompson i Stef Kari.

Meč za one koji ne spavaju kada je u pitanju Bobi, ili San Antonio, ili možda Golden Stejt, počinje u 04,30 po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miile sa dva i

    25. januar 2016 | 17:20

    sve će gi podavi ovaj naš

  • Milan

    25. januar 2016 | 16:36

    Ne znam koliki ce Bobi imati ucinak u odbrani ako GSW bude igrao "smol bol"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA