MEČ DANA: Šta od sporta nude televizije?

Interesantan sportski dan počinje Novakom Đokovićem, biće tu i rukometa, a zatvaraju ga meč Limož - Valensija i završnice fudbalskih Kup utakmica u Evropi

  • 2

Mnogi ljubitelji sporta će u utorak poraniti i biti uz TV, jer je od 9.30 na programu četvrtfinale Australijan Opena u kome Novak Đoković igra protiv Keija Nišikorija. Posle velike borbe u 4. kolu, Novak juri polufinale protiv Japanca koji je u odličnoj formi odigrao prethodna četiri meča u Melburnu.

>>> Znate li koliko je prošlo od Novakovog poslednjeg poraza u Melburnu?

Nema sumnje da nas čeka novi spektakl, i nadamo se, nova pobeda Novaka. Prenos meča rade RTS 1 i Eurosport 1.

Ljubitelji košarke, a posebno navijači Partizana, biće zainteresovani za meč Limož - Valensija u okviru Evrokupa i sigurno će znatiželjno pratiti da li će bivši trener crno-belih Duško Vujošević zabeležiti i treći vezani trijumf od dolaska u novi klub. Taj duel je na programu od 20.30 na drugom kanalu Eurosporta.

Što se tiče fudbala, na programu su Kup utakmice, gde se posebno izdvajaju dva polufinala - u Engleskoj Liverpul i Stouk igraju revanš duel Liga Kupa, a Crveni iz prvog duela nose prednost od 1:0 i imaju šansu da na Enfildu obezbede put na Vembli i veliko finale.

U Italiji Siniša Mihajlović sa Milanom ima šansu da prekine seriju loših rezultata i da protiv trećeligaša obezbedi povoljan rezultat za revanš, a takođe i u dobrom ritmu najavi veliki derbi protiv Intera, koji je na programu za vikend.

Pogledajte i kompletan sportski program koji televizije nude 26. januara:

09.45 - 09.30 - Đoković - Nišikori (RTS 1, Eurosport 1)

18.05 - polufinale EP u rukometu - Španija - Mađarska

18.45 - Neptunas - Armani (Eurosport 2)

20.30 - Limož - Valensija (Eurosport 2)

20.45 - Liverpul - Stouk (Arena sport 1)

21.00 - Alesandria - Milan (Sport klub 1)

21.00 - Lil - Bordo (Arena sport 4)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača_zna_ zasto

    26. januar 2016 | 07:18

    U miloševićevim vremenu smo mogli sve da pratimo na tv u a sada nema derbija nema košarke sramota za srbiju a i narod koji takvu srbiju bira

  • Inspektor

    26. januar 2016 | 12:04

    Ovo je dobra stvar, sve na jednom mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA