Borac se zahvalio Šćepanoviću, Voša predstavila pojačanja i dovodi fudbalera Partizana

Čačanske Zebre istakle veliku zahvalnost zbog džentlmenskog poteza predsednika Vojvodine

  • 0

Sa osveženim igračkim kadrom, fudbaleri Vojvodine otputovali su na pripreme u Tusrku pritom najavljujući još dva zvučna imena do 31. januara.

Kako se nezvanično može saznati, u pitanju su fudbaler Partizana Nikola Trujić, koji nije u planovima Ivana Tomića, i vezista Borca iz Čačka Dušan Mićić. Obojica su radila pod komandom Nenada Lalatovića.

Kada smo već kod Čačana, vredi pomenuti da su čelnici Borca saopštenjem zahvalili predsedniku Vojvodine Zoranu Šćepanoviću  jer nije želeo da im otme Dušana Jovančića i Nemanju Miletića. Njih dvojica su promovisani zajedno sa Milanom Stepanovim, Dejanom Melegom, Markom Milinkovićem i Filipom Malbašićem.

Foto: FK Vojvodina Foto: FK Vojvodina

- Svedoci smo teškog vremena, krize ljudskih odnosa, teških finansijskih situacija u klubovima i društvu u celini. Moderno, ali ne toliko moralno vreme koje ruši sve pred sobom posebno je izraženo u srpskom fudbalu, vreme koje ruši odnose, modu koja iza svakog ugla vreba da preotme igrača, da zaboravi trud i stvaranje istog od strane trenera i svih struktura kluba. Potez predsednika FK Vojvodina gospodina Zorana Šćepanovića je za svaku pohvalu. Pokazao je svoju ličnu veličinu, ljudskost, veličinu i kluba koji uspešno vodi.

U pitanju su odlasci naša dva igrača Dušana Jovančića i Nemanje Miletića koji su postali članovi Novosadskog superligaša. Naša dva igrača su povela arbitražni spor protiv FK Borac i imali osnov za raskid profesionalnog ugovora. Znao je to i predsednik Šćepanović, ali nije hteo da radi kao ostali, već sportski, džentlmenski pozvao i obećao pre više od mesec dana korektnost i ispunio obećanje.

- Imao je gospodin Šćepanović lični i poslovni problem, poznato je svima. Ali i sa mesta gde je bio setio se ljudi i svoje reči i poručio tri puta da posao sa Borcem završe kako je sam obećao prilikom pregovora i dogovora. Neće FK Vojvodina osiromašiti niti će se Borac obogatiti, ali ovakvi potezi nemaju cenu. Oni jednostavno vraćaju veru u sport i prijateljske i sportske odnose, na koje su na žalost mnogi zaboravili.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Želimo javno da se zahvalimo i našoj dvojici igrača jer su i oni postupili drugačije od vremena, od trnenutne mode. Poštovali su šta je sve Borac uradio za njihov razvoj i reputaciju. Naprvili su poravnanje, nešto oprostili, napravili reprograme i čista obraza uz uzdignuto čelo, uvereni smo, pojačali našeg sportskog rivala i prijatelja iz Novog Sada.

- Još jednom zahvalnost gospodinu Zoranu Šćepanoviću i FK Vojvodina. Da je više šćepanovića i klubova kao Vojvodina uvereni smo da bi svima u Srpskom fudbalu bilo bolje - stoji u saopštenju čačanskog superligaša.

Novosadski crveno-beli će u Beleku odigrati šest pripremnih utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA