Pavlović i Kuzmić pred otkazom u Atini, Partizan i Zvezda prate situaciju!

U Panatinaikosu nezadovoljni Đorđevićevim pojačanjima

  • 26

Informacije grčkih medija posle katastrofalnog izdanja Panatinaikosa u derbiju Grčke sa Olimpijakosom poručuju da su Aleksandar Pavlović i Ognjen Kuzmić blizu otkaza u Atini.

Zapravo, odlazak njih dvojice koji su bili želja Aleksandra Đorđevića, jasna je poruka i srpskom selektoru da je na tankom ledu.

Đorđević navodno ima još jedan meč fore, u okviru Evrolige protiv Darušafake, od koje ukoliko izgubi gotovo sigurno napušta Zelene. Trijumf bi mu kupio još vremena na klupi višestrukog šampiona Evrope, koji u Beogradu protiv Zvezde igra 11. marta.

Navodno, Partizan bi mogao da potpiše opet Aleksandra Pavlovića koji je prethodne dve sezone, bar one finiše provodio u crno-belom dresu.

Sa druge strane, pojedine spekulacije govore da i Zvezda prati situaciju, naravno kada je u pitanju Kuzmić.

Hoće li se neki od potencijalnih transfera obistiniti, znaće se uskoro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cepe

    26. januar 2016 | 14:45

    Ja ne znam koji će nam ovaj Kuzmić. Šta može da pruži? Ako ste mislili da je on zamjena za Cibesa grdno se varate. Dosta je bilo promašaja ove godine.

  • grobar do koske

    26. januar 2016 | 14:32

    Pavlovic Sasa SIN PARTIZANA !!! Bio bi odlicno pojacanje PARTIZANA za NOVOOSNOVANU FIBA LIGU SAMO ZA ORIGINALNE KLUBOVE (koji se nisu gasili i menjali grb i PECAT)!!!!

  • misirac

    26. januar 2016 | 16:27

    Nama treba PLEJMEJKER ZA EVROLIGU!!! Shvatite ljudi već jednom i dovedite VRHUNSKOG play-a. Jović i Micić su solidni igrači ali ne za Evroligu! Mogu da igraju ABA i da budu u rotaciji za EL ali nijedan od njih nije kalibar za prvog play-a. Cirbesu kapa dole kako se bori za Zvezdu, ko da je od rodjenja ovde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA