Rusi ucenili Šarapovu: Nećeš ići u Rio ako ne igraš za reprezentaciju!

Odluka prvog čoveka ruskog tenisa izazvaće brojne komentare u svetskoj javnosti

  • 10

Marija Šarapova se suočava se neverovatnim ultimatumom prvog čoveka teniskog saveza Rusije. Naime, Šamil Tarpišev, prvi čovek ruskog tenisa, izjavio je da ukoliko Maša ne bude igrala za FED kup reprezentaciju, onda neće ni ići na Olimpijske igre.

>>> Serena nije imala problema sa Šarapovom, kraj za Ruskinju na AO (FOTO)

Šarapova je u ranim jutarnjim časovima doživela poraz od Serene Vilijams u četvrtfinalu Australijan opena, a istakla je da će putovati u Moskvu na meč Rusije i Holandije, ali da ne veruje da će igrati zbog povrede.

- Ići ću u Moskvu, biću deo ekipe, ali mislim da neću igrati. Moram da lečim podlakticu. To je sad najvažnije. Verovatno neću igrati do nastupa na Indijan Velsu - rekla je Šarapova.

Međutim, usledila je ''kontra'' Tarpiševa.

- Pravila su jasna. Ako Šarapova želi da igra na Olimpijskim igrama, mora igrati za Rusiju u FED kupu, protiv Holandije ili u sedećem meču, ako prođemo.

Prvi čovek ruskog tenisa se nije zaustavio na tome.

- Ne bude li igrala protiv Holandije, a mi izgubimo meč, neće ići na Olimpijske igre - zaključio je Tarpišev.

Zaista neverovatan ulitimatum, koji će izazvati brojne komentare u javnosti koja se interesuje za tenis. Kakvo je vaše mišljenje o ovome i da li bi i Srbija mogla da pribegne ovakvim metodama, pošto retko nastupa u punom sastavu u FED kupu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balcan Boy

    26. januar 2016 | 19:40

    Za neupućene...nije to ultimatum ruske federacije, već FED pravilo koje nastup na OI uslovljava igranjem za reprezentaciju.

  • Lola

    26. januar 2016 | 19:36

    I šta je ovde problem? Maša bi na olimpijadu a da ne igra za Rusiju? E pa neće da može! A koga će Maša da predstavlja tamo, možda Dzibuti ili Monte karlo? To bi trebalo svaka zemlja da uvede (i naša zemlja) znači tebi je tvoja zemlja dobra kada treba da ideš na OI, ovako boli te uvo!

  • ZOKIŠA

    26. januar 2016 | 19:20

    Да тако се то ради. Нема трте мрте. Браво Руси!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA