Jovanović ne zna gde će igrati naredne sezone

Srbin iz Anderlehta zagonetan po pitanju nastavka karijere i nećka se oko produženja ugovora sa šampionom Belgije

  • 0

Iako mu je sezona bila obeležena usponima i padovima, srpski reprezentativac Milan Lane Jovanović ju je na najlepši način zaokružio: osvajanjem šampionske titule u Belgiji sa Anderlehtom.

- Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. Osvajanje ove titule je bilo znatno teže nego one dve koje sam osvojio sa Standardom. Što se tiče mojih igara, mislim da sam platio danak prevelikom broju utakmica u sezoni. Mislim da je 50 mečeva u sezoni dovoljno. A, da ne govorimo o dodatnom plej-ofu. Nisam protiv sistema takmičenja, ali nije mi jasno zašto nam se oduzima polovina osvojenih bodova iz regularnog dela sezone - rekao je srpski reprezentativac.

Jovanović još nije siguran što se tiče nastavka njegove karijere. Direktor kluba iz Brisela, Herman Van Holsbek je nedavno izjavio da će klub ponuditi Srbinu produžetak saradnje do 2014. godine, ali se Lane nećka oko novog ugovor.

- Ne znam da li ću igrati u Anderlehtu i naredne sezone. Lepo mi je ovde, ali sa druge strane moram da mislim o budućnosti. Verovatno ću doneti odluku posle odmora. Mnogo je pritisaka oko mene. Moram biti mudar i doneti pravu odluku - zagonetan je Milan Jovanović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA