Bura na Kipru! Saša Ilić kritikovao Živkovića: Novac ne sme da bude presudan!

Neverovatna situacija na Kipru. Zajedno treniraju, a onda...

  • 38

Ujutru zajednički trening, a onda prozivka kroz medije. Kapiten Partizana Saša Ilić, vodeći se informacijama koje ima iz kluba, oštro je kritikovao saigrača i kako sam kaže jednog od najboljih igrača kluba u ovom trenutku, Andriju Živkovića.

Prašina koja se podigla oko ugovora Andrije i crno-belih, a koju je ozbiljno podigao otac mladog fudbalera nedavnim saopštenjem nije ostavilo imunim ni iskusnog Ilića, koji je osetio potrebu da preko medija poruči štošta saigraču, sa kojim je od nedavno na pripremama u Nikoziji.

- Na osnovu onoga što čitam, meni je ovo što se dešava nepojmljivo. Nikad se ranije u Partizanu tako nešto nije zbivalo. Znam da se vremena promenila, ali sam uveren da momci koji prođu našu omladinsku školu gaje veliku emociju prema klubu. To nije izuzetak ni kad je reč o Andriji.

- Znam, nije mu lako, ali ne znam koji je njegov motiv da sve ovo ne uradi. Želim da se ovo što pre reši, jer mu fudbalski sigurno ne ide u korist - prenosi Mocartsport Ilićeve reči sa Kipra.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ilić je naglasio da je jednom o ovome pričao sa Andrijom i još tada mu poručio da uvek bude svestan veličine Partizana.

- Ne teram ni svoju decu da rade neke stvari, a kamoli njega, punoletan je. Koliko sam čuo, on je u jako dobroj situaciji. Ne znam... Ne kažem ovo kao neko ko je pričao ni sa prethodnim, ni sa sadašnjim rukovodiocima, međutim, ako su tačni svi navodi onda bi trebalo da odgovaraju svi ljudi koji su u ovo bili umešani. Kao igrač i momak koji je prošao našu omladinsku školu, smatram da je ovo nenormalno. Meni nejasno - istakao je Saša Ilić.

Za kraj je imao najjaču rečenicu.

- Novac ne bi trebalo da mu bude presudan.

Ono što je i posle ovoga sigurno, jeste da će podeljenost navijača u slučaju "Živković" biti još veća, s obzirom da je u celu priču sada zagazio i Saša Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    27. januar 2016 | 15:31

    E moj Sasa?! A da si ti na Zivkovicevom mestu, da si potpisao regularan ugovor sa svojim klubom, a oni te bez tvog znanja, odmah prodaju tamo nekom "pickovcu"( čitaj Apolonu), u kojem ti unapred definisu na cd tvoja primanja u sledecih pet godina biti 400 hiljada €, a ti se vratiš sa SP sa titulom prvaka i jednim od najboljih fudbalera, sa jasnim saznanjem, da na slobodnom fudbalskom tržištu, mozes sebi obezbediti 5-10 puta veća primanja

  • Alessandro

    27. januar 2016 | 14:49

    Koliko mogu da primetim ovde se dogadja raspad sistema. Ilijev i Tomic vuku na jednu stranu, Vazura i Nedic na drugu, Jovica i Andrija tvrde trece, Sale preuzima ulogu matorog druida iz Asteriksa, Ramadani i Zahavi pune dzepove, klempavi Nadj pominje neke bombase, jos povrh svega se pojavljuju izjave bivseg clana UO koji je detaljno objasnio kako suse namestale utakmice... I od njih neko ocekuje dobre rezultate!?

  • Kum

    27. januar 2016 | 16:24

    Sale popio pare i uči druge kako novac nije presudan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA