Bogdanović: Samo bez svadbarske atmosfere u Areni!

Srbija će na turniru u Beogradu, koji se održava od 4. do 10. jula, igrati u grupi sa Angolom i Portorikom, dok su u B grupi Češka i Letonija, a samo pobednik ide u Rio

  • 28

Srpski košarkaški reprezentativci prihvatili su ulogu favorita na kvalifikacionom turniru u Beogradu i poručili da očekuju da uz podršku navijača obezbede plasman na Olimpijske igre, prvi put posle 12 godina.

>>> Evo šta treba da znate o kvalifikacionom Olimpijskom turniru u Beogradu!

Sjajni šuter Bogdan Bogdanović ističe da nema problem sa ulogom favorita na kvalifikacionom turniru.

>>> Ništa od Hrvata! Srbija u grupi sa Angolom i Portorikom! (VIDEO)

- Nema tu neke posebne priče, sve je sada na nama. Favoriti smo i od toga ne bežimo, ali ne bi trebalo da se napravi svadbarska atmosfera kao da smo već obezbedili plasman na OI. Trebalo bi da se fokusiramo i maksimalno koncentrišemo na te meceve", poručuje Bogdanović, uz nadu da će svi igrači biti zdravi.

Njegov saigrač Nikola Kalinić izjavio je da je zadovoljan žrebom, ali da ne sme da bude opuštanja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Izbegli smo najjače ekipe, mada i nije moglo da nam bude mnogo teško jer je žreb bio poludirigovan. Bez obzira na to, ne smemo ni u kom slučaju da se opuštamo i mislimo da je da smo se već plasirali na OI. Pune tribine Arene biće nam još jedan motiv i dodatni podstrek za što bolje igre. Verujem da cete nas u avgustu gledati u Riju, znamo šta bi trebalo da uradimo", jasan je bio Kalinić.

Centar Panatinaikosa Miroslav Raduljica rekao je da je sadašnja generacija zaslužila da se nađe na Olimpijskim igrama u Riju.

- To bi bila kruna ovog ciklusa koji je počeo u Madridu 2014. godine. Na nama je da se dobro spremimo i izborimo plasman na Olimpijske igre. Verujem da ce Kombank arena biti krcata i da ćemo uz podršku sjajnih navijača ostvariti zacrtani cilj- naveo je Raduljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA