Zvezda bira između dvojice štopera brazilskih velikana, Le Talek stigao u Beograd (VIDEO)

  • 4

Crvena zvezda ima jasan stav - za štopera žele Južnoamerikanca, a to će, na kraju, najverovatnije biti Brazilac.

Kako Sportski žurnal javlja, crveno-beli su u pregovorima sa dvojicom defanzivaca. Paulaom iz Internasionala i Edsonom koji je igrao za Sao Paolo. Od decembra je slobodan igrač što ga više približava beogradskoj Marakani.

>>> Zavirili smo u novu Zvezdinu filijalu: Ovde će se stvarati naslednici Grujića, Rajkovića, Jovanovića... (VIDEO) (FOTO)

Paulao Markos de Hesus Ribeiro, skraćeno Paulao, je nosio dresove Gremija, Kruzeira, a sada Internasionala. Pre pet godina igrao je za Gvanžu, a poseduje sve karakteristike koje Zvezda traži kod štopera.

Edson Hose da Silva je igrao za veliki broj brazilskih klubova, a najveći trag je ostavio u pomenutom Sao Paolu. Odigrao je više od 100 utakmica. Kao i Paulao, tako je i Edson rođen 1986. godine.

- Biramo pravu opciju - kratko je sportski direktor Blažo Raosavljević rekao.

Lepa vest za navijače Zvezde jeste i dolazak Damijena Le Taleka u Beograd. Francuz je iz Pariza doleteo pola sata pre ponoći i očekuje se promocija u subotu.

Oko 20.000 evra trebalo bi da bude plata Le Taleka koji će potpisati ugovor do 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA