Zvezda juri veliku pobedu protiv Lokomotive, a u glavi ''A'' licenca Evrolige!

Meč je na programu od 20.00 časova uz direktan prenos na Sport klubu 1

  • 5

Moćna Lokomotiva stiže u Pionir, ali Crvena zvezda je spremna da je sruši!

Meč 5. kola TOP 16 Evrolige mogao bi mnogo toga da odluči kada je u pitanju E grupa. Zvezda bi pobedom vezala treću uzastopnu i i te kako bi prokrčila put ka četvrtfinalu, dok bi Lokomotiva napravila veliki korak ka istom trijumfom na jednom od najtežih gostovanja.

- Igramo protiv kluba koji godinama mnogo ulaže i ima sve veće ambicije u Evroligi. Ove sezone igraju odlično, pobedili su na 11 od 14 mečeva i to dovoljno govori.Lokomotiva ima samo poraz od Fenerbahčea u Istanbulu, a i to je mogla da dobije - rekao je Dejan Radonjić.

Ono što može da raduje crnogorskog stručnjaka jeste činjenica da su svi igrači spremni za meč. Fizički da, ali postavlja se pitanje da li priča o ''A'' licenci može da ih poremeti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

A, da li će poštar zakucati na vrata Malog Kalemegdana sa ''A'' licencom u rukama?

- Mislim da se stvari pomeraju pozitivno. Nije dobro da žurimo, niti da imamo ni pesimistički, ni optimistički stav. Čini mi se da će stvari biti mnogo jasnije tek u aprilu, a možda i u maju mesecu. Plan je da igramo u najkvalitetnijem mogućem takmičenju - rekao je Nebojša Čović i dodao:

- Mislim da Zvezda, sa svojim kapacitetima u smislu grada, hale, infrastrukture grada, broja navijača, gledljivosti ili TV prava, potpuno stoji u rangu svih velikih imena i brendova u Evropi. Tako da, po tom pitanju, ne vidim da imamo baš velikog konkurenta u ovoj situaciji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezdi će najveća pretnja biti Dilejni, Drejper i Klaver. Zanimljivo, Rusi nemamju klasičnu ''peticu'' što samo znači da su centri odlični šuteri. Daleko od toga da ne odgovaraju i zadacima ispod koša.

U crveno-belom taboru očekuju da bi Kvinsi Miler mogao da se ''probudi''. Amerikanac u poslednje vreme ima nešto slabiji učinak.

Meč je na programu od 20.00 časova uz direktan prenos na Sport klubu 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA