Šest stvari po kojima ćemo pamtiti karijeru Nemanje Vidića (VIDEO)

Nema sumnje, ostaće upamćen kao jedan od najboljih defanzivaca u istoriji fudbala

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika jagodinac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dragan

    29. januar 2016 | 23:14

    Neverovatno je sta se sve može procitati u komentarima... Vidic je odigrao 56 utakmica za reprezentaciju kako god da se zvala u tom trenutku. Bio je startni stoper u kvalifikacijama za Nemacku 2006 kad smo primili samo 1 gol (doduse, posle su nas Argentinci oducili od fudbala), igrao 2 svetska prvenstva, a neki se prave pametni da kazu kako nije dobro igrao za reprezentaciju. Nemojte da sudite čoveku zbog 2 utakmice i promasenog penala. Uostalom uzeo je loptu kada su se svi sklanjali od nje. Iako je promašio,imao je muda da šutne.Njegov penal, Mijatova prečka, Mihini crveni kartoni za glupost, sve su to sastavni delovi fudbala. Pa zar Italijani treba da pljunu na Badja i Barezija sto su promasili penale i finalu SP ili Francuzi na Zidana jer je patosirao Materacija u finalu i popio svlacionicu kad im je bio najpotrebniji?! Svi veliki igraci imaju i svoje neslavne momente sto samo dokazuje da su ljudi a ne masine. Vidicu svi treba da se poklone za ono sto je postigao u karijeri, a nositi kapitensku traku u Mancesteru pored onakvih strahovitih igrača je za svako postovanje. Veliki borac, veliki igrac i jedna velika karijera. Kapa dole i poklon do zemlje!

  • Nešo

    29. januar 2016 | 22:55

    Ja kad juce napisa na vest da ce zaigrati za Bajern da nije ni za Zvezde kamoli za Bajerna mnogi mi nalupase minuse . On se vec oprostio pre gotovo dve godine od fudbala a o reprezentaciji da i ne govorim . Ja te patriote koji nece da igraju iz raznoraznih razloga kako za reprezentaciju tako i za voljeni klub nabijem sve umal' ne rekoh na šta ...

  • Boki

    29. januar 2016 | 21:30

    Veliki igrač...nece skoro neki srpski klub proizvesti ovakav kvalitet od igrača !!! Sve u svemu zao mi je sto ga vise neću gledati u nekom klubu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA